MEDIAΑΠΟΚΑΛΥΨΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΦΗΜΕΡΙΔΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ11|06|2019 01:00/Enimerotis/4182 views Το τελευταίο αμάρτημα του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου: Έκανε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο ενώ είχε την υποχρέωση να… (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία κύριε Προκόπη Παυλόπουλε τότε θα… Δείτε το βίντεο: ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|09|2025 10:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ψηφιακό σύστημα για ραντεβού στο ΕΣΥ: Διευκόλυνση των πολιτών ή φύκια για...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ19|09|2025 10:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Άρχισαν τα όργανα! Επεισόδια στον χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά – Δύο τραυματίεςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|09|2025 10:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ προβλέπει το τρομακτικό του τέλος 1 Comment ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΚΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ……………………………….. Comments are closed.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΚΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ………………………………..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΚΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ………………………………..