Το συχνότερο λάθος κατά την φόρτιση του λάπτοπ μας που όλοι κάνουμε

Κοινοποίηση:
fortisi-laptop

Πλέον σε κάθε σπίτι υπάρχει από ένα λάπτοπ, όμως αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν λάθος τρόπο για να το φορτίσουν, κάτι που οδηγεί στο να καταστραφεί η μπαταρία του.

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για την φόρτιση του λάπτοπ σου που πρέπει να γνωρίζεις. Και αυτός είναι ότι δεν πρέπει να τον φορτίζεις στο 100%.

Θα απορήσεις και θα σκεφτείς για ποιο λόγο… Θα πρέπει να το φορτίζεις έως να φτάσει η μπαταρία στο 80% της. Κι αυτό γιατί μια μπαταρία που φορτίζεται πλήρως τείνει να ταλαιπωρείται, κάτι που μειώνει το προσδόκιμο της ζωής της. Θα πρέπει λοιπόν ούτε να αποφορτίζεται εντελώς (βάζε το λάπτοπ στην πρίζα στο 40%) αλλά ούτε να φορτίζεται πλήρως.

Επίσης, αν χρησιμοποιούμε το laptop ως desktop, έχοντάς το συνεχώς συνδεδεμένο στο ρεύμα δηλαδή καλύτερα να βγάζουμε την μπαταρία από τη συσκευή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 1. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ 2 .ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 15%. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΙΔΕΟΥΣ

Leave a Response