Το συστημικό STAR έβαλε μπρος τη μονταζιέρα για το «πάμε να τους σκοτώσουμε» – Αυτό είναι το πραγματικό ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
print-video

Επιχείρηση… αντιστροφής της πραγματικότητας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, όπου έπαιξε βίντεο κομμένο και επεξεργασμένο, από το περιστατικό με τις ευθείες απειλές αστυνομικών προς διαδηλωτές.

Το βίντεο κυριάρχησε το τελευταίο 24ωρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όχι και στα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, καθώς προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό ο τρόπος με τον οποίο αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ ετοιμάζονται για «πόλεμο» κατά διαδηλωτών λέγοντας φράσεις όπως «πάμε να τους γ@@@@@@με» και «να τους σκοτώσουμε».

Αυτό, βέβαια δεν αποτέλεσε κανένα πρόβλημα για το κανάλι του Star το οποίο επέλεξε να βάλει υπότιτλο που έγραψε «θα τον σκοτώσουνε» πάνω από το βίντεο, ενώ έχει κόψει και το τελευταίο μέρος από το ντοκουμέντο όπου αστυνομικοί ακούγονται ξεκάθαρα να λένε «πάμε να τους σκοτώσουμε». Το Star που πριν από μερικές εβδομάδες είχε βάλει τίτλο σε ρεπορτάζ του ότι ο Δ. Λιγνάδης «κατηγορείται για το τίποτα»

Το βίντεο του Star

Και το πραγματικό βίντεο

Πάντως, από το πρωί ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος  Μαυροειδάκος είχε σπεύσει να… δώσει γραμμή υποστηρίζοντας ότι οι συνάδελφοί του στο βίντεο λένε ότι πρέπει να πάνε να μαζέψουν τον τραυματία αστυνομικό για να μην τον σκοτώσουν οι διαδηλωτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δείχτε το κάθε μέρα. Όχι πως θα νοιαστούνε τα καθίκια αλλά για να μην ξεχνάμε οι υπόλοιποι…

  2. ΜΙΑ ΖΩΗ Σ” ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΑΤΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟ#ΣΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ SITE. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

Comments are closed.