Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης Πακιστανών σε ομοεθνείς τους στα Καμίνια(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
jioj

Σοκάρει το βίντεο από την επίθεση Πακιστανών σε ομοεθνείς τους στα Καμίνια. Στην άγρια συμπλοκή ένας άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε.

Για το περιστατικό οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20/11 στον δεύτερο όροφο κτιρίου στην περιοχή.

Μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε τρεις άντρες που πιθανόν να είναι αλλοδαποί, μαχαιρώνοντας τον έναν θανάσιμα και τραυματίζοντας τον άλλον.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Το lawandorder.gr δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο υπάρχουν σκληρές εικόνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ρε μηπως ηταν χρυσαβγιτες πακιστανοι χαχαχαχχαχχαχχχχαλαχου ακμπαρ αν δεν γινει κατι δεν μας βλεπω καλα

  2. Όλοι με καραμπινες στα σπίτια και οποία μαϊμού πλησιάζει… Στο δόξα πατρι

  3. Είναι άτομα βάρβαρα που δεν μπορούν να ενταχθούν στο κοινωνικό μας σύνολο και όχι για έναν αλλά για δεκάδες λόγους. Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου θα αυξάνονται αυτοί οι λεχρίτες ειδικά όσο ο Ελληνικός λαός τούς ανέχεται μέσω τής ψήφου του.προδοτες οι πολιτικοί αλλά φταίνε οι εφιάλτες που τούς εκλέγουν και τους ξαναεκλεγουν. Γραικυλοι όπως θα τούς χαρακτήριζε και ο μεγάλος διδάσκαλος

    1. Εχεις δικιο φιλε σε ολα αλλα τι μπορουμε να κανουμε, μου λες;… Και εγω τρελενομε με αυτα τα αποβρασματα πολυ.

  4. Α ρε πολιτικάντηδες της αρπαχτης και της ρεμουλας. Αυτή είναι η σημερινή κοινωνία που φτιάξατε στην Ελλάδα. Ρε στα 5 μέτρα όλοι σας. Χαμένα κορμιά !!!!!

  5. Αυτοί που τους άφησαν να μπουν στην Ελλάδα – δηλ. οι ….φιλεύσπλαχνοι πολιτικοί – δεν έρχονται σε επαφή μαζί τους, αφού μένουν σε άλλες γειτονιές, πιο «καλές». Τα δίποδα αυτά δεν το έχουν σε τίποτε να σου ανοίξουν το κεφάλι, έτσι και τους πας κόντρα. Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν. Μόλις τους δοθεί ευκαιρία, θα δείξουν το πολιτιστικό τους επίπεδο. Στο συγκεκριμένο περιστατικό θα μπορούσε να μπει ένας μόνο με ξύλο και να δείρει. Αμ δε. Ήθελαν όλοι να δείρουν και να αφήσουν την υπογραφή τους. Αφού το σχεδίασαν, ώστε κάποιοι να κρατούν τις ράβδους και κάποιος να το καταγράφει, σημαίνει ότι το έκαναν νηφάλια και ήταν προγραμματισμένο. Άρα έγκλημα εκ προμελέτης, προσχεδιασμένο από μεγάλη ομάδα, η οποία πληροί τα κριτήρια της εγκληματικής οργάνωσης. Ή όχι, λέτε; Ίσως και ρατσιστικό, διότι μπορεί το θύμα ή τα θύματα να είναι από κάποια άλλη φυλή του Πακιστάν. Ίσως να έχουν θρησκευτικές ή οικονομικές διαφορές. Ίσως να υπάρχει κάποιος αρχηγός της παρέας αυτής και να μην υπάκουσαν. Φαντασθείτε όλους αυτούς μίαν ωραίαν πρωίαν να λάβουν εντολή από τον ιμάμη τους να σφάξουν κάθε αντίθετο προς τη θρησκεία τους. Γιατί να διστάσουν να το κάνουν; Μην ξεχνάμε, ότι το Πακιστάν είναι σύμμαχος με την Τουρκία και θα μπορούσε η αλεπού ο Ερντογάν να τους υποσχεθεί χρήματα για το σπίτι τους στο Πακιστάν καθώς και παρθένες, ώστε κάποιοι φανατικοί να ανατιναχτούν μέσα σε ένα πολυσύχναστο σημείο π.χ. σε ένα θέατρο, κινηματογράφο, εμπορικό κέντρο ή εκκλησία. Δεν λέω ότι όλοι οι λαθρομετανάστες είναι σαν και αυτούς του βίντεο, αλλά μάλλον είναι πάρα πολλοί. Έτσι όπως ζουν και με τα μυαλά που κουβαλάνε – δηλ. με τις αντιλήψεις τους για πλείστα όσα θέματα – δεν πρόκειται να ενσωματωθούν. Άλλωστε ποιος τους το ζήτησε; Ας προσέχαμε.

  6. Μαλλον δεν εδωσαν το μηνιαιο κομιστρο που απαιτει ο αλλαχου μπαρ για να τους παει στις 82 παρθενες. κατι σαν το ΕΝΦΥΑ το δικο μας που πρεπει να σταζουμε καθε χρονο για να μας παει ο Μοουζες στη γη της επαγγελιας.
    οι υπολοιποι προσοχη. το μαρουλι στην ωρα του.

  7. Ο/Η Καταγωγη απο ΑΡΤΑ γεννημενος στην Κοζανη εργαζομαι στην Κομοτηνη λέει:

    …..anμαθουν ελληνικα τα παιδια αυτονων θα καταληξουν πετυχημενα σαν τους απογονους του αφγανου Καλεργη…..βλεπε εκει στην κρητη…..εγω την επαιξα και στο στοιχημα την ομαδα του Ιραν , Σερες και την εχασα……α….και το καλοκαιρι τα μπανακια σας στην Βελικα της θεσσαλιας ….τεσσερις βελικαγιες υπαρχουν στον βορειο παγωμενο κυκλο της ρωσικης επικρατειας……και μια πολι-κωμοπολι ΚΑΜΠΟΥΛΙΑ παραλιακη στα ΣΠΑΤΑ διπλα θα ομορφυνη το τοπιο……

  8. Γιατί σοκαριστικό ; Έχουμε δει εκατοντάδες ντοκιμαντέρ τύπου animal planet eath…κλπ , έτσι ακριβώς κάνουν οι πίθηκοι όταν επιτίθενται σε άλλη φυλή πιθήκων….

  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ…ΕΝΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

  10. ασε ρε τα παραμύθια της κουβέρτες τινάζουν

  11. Καλώς ήλθατε εκπρόσωποι του πολυπολιτισμικού μοντέλου και καλώς βολευτήκατε στο ελλαδιστάν. Μόνον και αν κάποτε κυβερνηθεί η χώρα από αληθινούς πατριώτες, θα λάβετε ό,τι ακριβώς δικαιούστε!

  12. Πακιστανοί ροπαλοφόροι-μαχαιροβγάλτες που είδαν τα επενδυτικά τους σχέδια να γκρεμίζονται,αντέδρασαν με αυτόν τον άκρως πολιτισμένο τρόπο.Που είναι το περίεργο δεν καταλαβαίνω.Η Ελλάδα και οι νόμοι της δεν υπάρχουν γι’αυτούς τους χιμπαντζήδες και αυτό είναι σε όλους γνωστό.Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε λοιπόν και ας ξεκινήσουμε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.Αν αυτός ο καραμήτρος και όλοι όσοι έχουν διαμερίσματα προς ενοικίαση δεν έβαζαν για λίγα ψωροευρώ στα σπίτια τους όλα αυτά τα αποβράσματα,θα είχαμε πολύ λιγότερους από δαύτους στη χώρα.Χρειάζεται ατομική επίγνωση και δράση ώστε να επωφεληθεί γενικά το κοινωνικό σύνολο,Ξυπνήστε ραγιάδες,ο εχθρός είναι στις πόρτες σας…

  13. Ποιός τραβούσε βίντεο? Το πούλησε κιόλας?Είχαν και σκηνοθεσία?

  14. Θάνατος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους νετοταξιτες που θέλουν να μπερδέψουν τις φυλές και να φτιάξουν τρομάρα τους διαφυλετικές κοινωνίες.Αναθεμα

  15. Τα ποιο άσχημα ζώα που πέρασαν από την χώρα μας. Στο μέλον θα εκλεγούν και κυβέρνηση..

  16. ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ…. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΄΄ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ΄΄, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ….

  17. Παρτε τα οπλα δεν υπαρχει κρατος οποιος το καταλαβε το καταλαβε……..

Comments are closed.