Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση – Αυτό που κανείς δεν θέλει να μάθουμε!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΛΙΤ

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν” ΛΟΙΠΟΝ “καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Κατά Ιωάννην κεφ.8, στ.32)

Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones, παραγωγής 2007, με τίτλο: “ENDGAME (Τέλος παιχνιδιού) – Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση”, αλλά και άλλες πηγές.
Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.

Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου, έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ. Για την ανάγκη αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ακούμε αρκετά συχνά, ακόμη και από έλληνες πολιτικούς, εδώ και μια δεκαετία και πλέον και φυσικά η ανάγκη αυτή είναι προφανές οτι θα επικαλείται πλέον ακόμη περισσότερο λόγω των “τρεχουσών” καταστάσεων.


πηγή: Βίντεο Ορθοδοξίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ξέρουμε ότι ο κόσμος κυβερνάται από σιωνιστές. 5 είναι με αρχηγό το σατανα που τους υπαγορεύει τα σχέδια του για την εξόντωση της ανθρωπότητας. Το σχέδιο αυτό υπάρχει εδώ και πολλα χρονια και πραγματοποιειται σε βάθος χρόνου. Ο διάβολος είναι ανθρωποκτονος και μισεί τον άνθρωπο. Ξεχνάνε όμως ότι την τελευταία λέξη την έχει ο Θεός ο οποίος μακροθυμει και περιμενει την επιστροφή μας. Όποιος μιλά ακόμα για κόμματα και νομίζει ότι ο πρωθυπουργος είναι αυτός που κάνει κουμάντο στην χώρα του, κοιμάται τον υπνο του δικαίου. Η λέξη ξυπνάτε θα έπρεπε να αντικατασταθεί με την λέξη μετανοείτε!

  2. Τους μουσουλμανους γιατι δν τους κανουν τ ιδιο τοτε; Αυτοι κανουν πολλα παιδια

  3. Παγκόσμια κυβέρνηση.
    Παγκόσμια Πανθρησκεία.
    Παγκοσμιοποίηση
    Open borders-Ανοιχτά σύνορα-Σόρος.
    Ολοι οί ηγέτες είναι ανεξαιρέτως Εβραίοι.”Qui malus cogital malum”
    Γιάννης Λάκων

  4. Πιστεύω εις εναν Θεόν Πατέρα Παντοκράτορα Ποιητην………

  5. Είναι για πολλές κλωτσες ο Βασίλης ο Πόρτας.Και όχι μόνο αυτός….

  6. Γράψτε με άλλα δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Αν ήταν μόνο στο χέρι των πλουσίων
    καλά θα ήτανε.
    Όχι βέβαια πως είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέω χρησιμοποιώντας την «φανταστική» λογοτεχνία, αλλά κάπως ανάλογα!!
    Είναι τουλάχιστον ΑΔΑΗΣ καποιος έστω και απλά με τον νόμο των πιθανοτήτων αν πιστεύει ότι η γη ελέγχεται αποκλειστικά από γήινους. Η ΠΕΡΙΟΧΗ AREA 51 και οι δηλώσεις RONAND REAGAN περί εξωγήινους το διαψεύδουν!! Όσοι θέλουν να εθελοτυφλουν γατζωμενοι στις πάγιες απόψεις τους και να περνούν την ζωή ζωή τους διχαζομενοι μεταξυ ΔΕΞΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ το μόνο που έχω να τους πω με εξαιρετικά φιλική διάθεση είναι ότι οι κυβερνήτες του σκάφους που λέγεται ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝ ΤΟΥΝ ΚΙΝΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ….
    MANY KISSES 💋😗 TO ALL OF YOU!!!!!!
    Υ.Γ. Κι όλ αυτά πριν ακόμα δω το βίντεο!!!

    1. ΟΙ “εξωγηινοι” και οι “σαυρες” ειναι δαιμονες και μονο δαιμονες, που ενιοτε εμφανιζονται, αυτονομα η μεσα απο δαιμονοπληκτους ανθρωπους…Και φυσικα αγγελοι και αγιοι.
      Ολοι αυτοι ειναι τεχνικα εξωγηινοι οταν μπαινουν στην γηινη διασταση.
      Απλα οι δαιμονες προσταζουν τους ψυχικα παραδωμενους και πλεον η τεχνολογια εχει ρομποτ και ντρον δολοφονους, που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μαζικη εξολοθρευση οταν ερθει η ωρα και να αποδωθουν σε εξωγηινους η τεχνητη νοημοσυνη κ.τ.λ
      Μην παραπληροφορεις με λυμενα θεματα..αιωνες τωρα.
      Η μαζικη μειωση πλυθυσμου προβλεπεται στην αποκαλυψη..αλλα πλεον θα την ζησουμε..Τελειωνουν τα ψεματα σε καποια λιγα ετη, ολοι θα πρεπει να διαλεξουν τον Χριστο η τον Διαβολο συντομα και η επιλογη θα συντροφευει αιωνια…
      Εκτος και αν καποιος πιστευει το ψευτοεπιστημονικο αφηγημα της μεταβατικης εξελιξης των ειδων..με τις τεραστιες αποδεικτικες τρυπες του και τα τοσα αναπαντητα ερωτηματα που αντιμετοπιζονται απο διανοουμενους ηλιθιους που αεροβατουν καθε λογικη οταν θελουν και μετα κατηγορουν τους αλλους για τυφλη πιστη..

  7. Μόνο που δ ν είναι μόνο απ’ την ελίτ των πλουσίων ανθρώπων!! Αλλά και κάποιων άλλων μοχθηρων όντων που τους στηρίζουν
    και που κρύβονται πίσω απ’ αυτους.
    Χ. Β. Λάβκραφτ.
    Τα βουνά της τρέλας!!

Comments are closed.