Το πλοίο της “κολάσεως” έρχεται στις Κυκλάδες

Κοινοποίηση:
desire-sw

Μεξικανικός όμιλος, ο οποίος προσφέρει εμπειρίες για ζευγάρια ταξιδεύοντας με ένα καράβι, αποφάσισε να επεκτείνει τα σχέδιά του και σε ξενοδοχεία του ομίλου του που θα έχουν χώρους όπου το ντύσιμο είναι προαιρετικό.

Το περίφημο πλοίο όπου όλοι κυκλοφορούν γυμνοί και ανταλλάζουν συντρόφους, το 2020 έρχεται και στη χώρα μας.

Το πλοίο με τις 343 καμπίνες θα προσεγγίσει την Αθήνα, τη Μύκονο, την Έφεσο, τη Μαρμαρίδα, τη Σαντορίνη, με διανυκτέρευση στην Αθήνα. Η κρουαζιέρα απευθύνεται αποκλειστικά σε ζευγάρια, με διάθεση για περιπέτεια και το ντύσιμο είναι προαιρετικό κατά τη διάρκεια του ταξιδίου. Οι ηλικίες των ταξιδιωτών κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 35 έως 65 ετών. Οι τιμές ανά καμπίνα κινούνται από 6.200 δολάρια έως 7.000 δολάρια.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει προκλητικό πρόγραμμα διασκέδασης, ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια. Χορευτές και άλλες ζωντανές εκδηλώσεις θα διασκεδάζουν τους επιβάτες σε θεματικά πάρτι. Θα πραγματοποιηθούν επίσης σέξι εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για ζευγάρια.

Η εταιρία υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ιδιωτικότητα όσον αφορά στο ιστορικό κρατήσεων για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι θέσεις για το πλωτό πάρτι των swingers έχουν συμπληρωθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: