Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Καμμένου

Κοινοποίηση:
kammenos-665x401

Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, να βρίσκεται, αυτή την περίοδο στα… «κάτω» της εγχώριας κεντρικής πολιτικής σκηνής, ωστόσο το ενδιαφέρον του φαίνεται να έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως διαβάσαμε σε σαββατιάτικη εφημερίδα, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο, επιβλητικό κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση είχε γίνει προσπάθεια να πωληθεί παλαιότερα από τον κ. Καμμένο σε διεθνές fund, ωστόσο μέχρι νεωτέρας οι συζητήσεις θεωρούνται αποτυχημένες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κακό ψόφο να ‘χει όπως και όλοι οι ξεπουλητές της Μακεδονίας μας.
    Μα δεν είχε καρκίνο ο ψεκασμένος;;;;

  2. Έχει να πουλήσει κομμένα ραμμένα ο Πανούλης….Τρέξτε τυχερουληδες………..

  3. πουλάς σκουπίδια σε χρεοκοπημένους γραικούς που ονειρεύονται αμαξάρες, γκόμενες και μπουζούκια.

  4. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ…ΡΟΔΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ!!! ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, ΚΥΡ ΗΛΙΑ???

    1. …ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ!!!

Leave a Response