Το λέει εδώ και χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς – Ο τρόπος που θα αλλάξει το ανθρώπινο DNA – Έχει τα πάντα έτοιμα για «διορθώσουμε τα λάθη»!!!

Κοινοποίηση:
Μπιλ Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι μέτοχος σε πολλές εταιρείες που παράγουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα του «gatesnotes», στο οποίο αναφέρεται στο «Crispr».

Όπως υποστηρίζει στο βίντεο το «Crispr» είναι ένα εργαλείο το οποίο θα μπορούσε να «σώσει πολλές ζωές αλλάζοντας λάθη στο DNA τα οποία προκαλούν ασθένειες».
Είναι ένα περίεργο βίντεο, καθώς έρχεται την ίδια στιγμή που πολλοί υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια μπορούν να αλλοιώσουν το DNA των ανθρώπων.

Αναλυτικά όσα είπε: 
«Το νέο βιβλίο του Walter Isaacson “το σπάσιμο του Κώδικα”, λέει μια καταπληκτική ιστορία. Είναι για το πως η Jennifer Doudna και άλλοι επιστήμονες, ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο επεξεργασίας του dna.

Η επεξεργασία του DNA με ακρίβεια, ήταν το ιερό δισκοπότηρο για τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες.

 

Το DNA φυσικά κωδικοποιεί όλες τις βιολογικές λειτουργίες και έτσι κάποια λάθη στο DNA προκαλούν ασθένεια, γενετική ασθένεια.

Εάν μπορούσαμε να μπούμε μέσα και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, θα μπορούσαμε να σώσουμε πολλές ζωές και να απαλλαγούμε από αυτές τις ασθένειες.

Το  “Crispr” είναι πολύ συναρπαστικό εργαλείο, για να καταλάβετε ένα μέρος της ακολουθίας του DNA, που θέλετε να αλλάξετε».

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εδώ ταιριάζει η παροιμία “Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”
    Τό άρθρο αφιερωμένο σε όσους θεωρούσαν ως συνωμοσιολογία ότι τα εμβόλια που χρηματοδοτεί ο Μπιλ Γκέιτς προκαλούν αλλαγές στο DNA τών ανθρώπων.

Comments are closed.