Το κρυφό προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο facebook;

Κοινοποίηση:
babis

Αποκαλύπτουμε την ύπαρξη δεύτερου προφίλ του δολοφόνου της Καρολάιν, όπου εμφανίζεται με το επώνυμο «Σοφιανός». Να σημειωθεί ότι το επώνυμο είναι αυτό του ιδιοκτήτη της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά, καθώς το προφίλ φαίνεται να έχει στηθεί πολλά χρόνια πριν, το 2012.

Επειδή μάλιστα πρόκειται για δημόσιο προφίλ προκύπτουν μεγάλα ερωτηματικά: Για ποιον λόγο ο Αναγνωστόπουλος διατηρούσε ψεύτικο προφίλ, με κανονική όμως φωτογραφία και τόπο εργασίας, αλλά χρησιμοποιώντας το επίθετο του ιδιοκτήτη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ΄

  2. Ο ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ F-104 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΕΔΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ… ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΘΕΙ ΜΕ ΘΕΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ…

  3. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΣ

  4. Δεν ξέρω, εμένα στο διήγημα μού βγήκε η πρώτη εκδοχή, ότι ληστές έκαναν το φόνο, το αυτοκίνητο ήταν κόκκινο, η κοπέλα το είχε αντιληφθεί και δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από γυναίκα, ότι αυτός ανήκε σε κάποια σατανιστική αίρεση όπου γνώρισε τη μεγαλύτερή του γυναίκα και ερωμένη του με την οποία είχε σκοπό να ζήσει στη Γαλλία μετά το φόνο της Καρολάιν μαζί με το παιδί! Πολλές απορίες μού έχουν λυθεί πανω στο γράψιμο, ιδίως σε πνευματικά θέματα. Καθημερινές ιστορίες δεν έχω γράψει πολλές, ακόμη κι αυτές όμως με ποιητική χροιά.

  5. Πολύ περίεργη αυτή η υπόθεση του Μπάμπη

  6. Πουστπροφιλ..ο βρωμοπουστας…θα φάει πολύ…κρεας στη μπουζου!!!

  7. O MΠΑΜΠΙΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΤΑΚΤΟ ΑΓΟΡΙ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΜΕ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ 2 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    1. Σε σαιτ ανδρών; Σοβαρά τώρα;
      Εάν είναι όντως έτσι, ο τύπος είναι μεγαααααλη λέρα. Το κοριτσάκι τι τουφταιγε και το πήρε στο λαιμό του

  8. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΛ. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΥΤΑ..

Comments are closed.