Το ελληνικό νησί που αποθεώνεται διεθνώς ως καταφύγιο ηρεμίας

Κοινοποίηση:
astupalaia

Ένα ελληνικό νησί έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τουριστών που θέλουν την ηρεμία τους. Ο λόγος για την Αστυπάλαια, το νησί έχει γνωρίσει μια πραγματική αποθέωση στα ξένα Μέσα και έχει χαρακτηριστεί ως ένα εξαιρετικό μέρος για χαλαρωτικές και ήρεμες διακοπές για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγες ημέρες από την τρελή καθημερινότητα.

Η Βρετανική Sun προτείνει το πανέμορφο νησί της Αστυπάλαιας για τις καλοκαιρινές διακοπές των Άγγλων τουριστών.

«Το νησί της Αστυπάλαιας στην Ελλάδα με τις ήσυχες αμμώδεις παραλίες και τις καταγάλανες θάλασσες αγνοείται συχνά από τους παραθεριστές, ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το νησί με το παρατσούκλι «πεταλούδα του Αιγαίου» λόγω του μοναδικού σχήματός του που μοιάζει αμυδρά με το ομώνυμο έντομο, είναι λίγο πιο προσεγγίσιμο σε σχέση με άλλα ελληνικά νησιά, γεγονός που απομακρύνει τους περισσότερους τουρίστες. Ως αποτέλεσμα, έχει πολύ πιο αργούς ρυθμούς και αρκετά λιγότερους τουρίστες σε σχέση με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, που είναι πολύ πιο εύκολα προσβάσιμα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια Αγγλίδα τουρίστρια εξήγησε πως «η ζωή στην Αστυπάλαια είναι αρκετά ήσυχη. Μην περιμένετε να βρείτε πολλά άγρια κλαμπ που παίζουν δυνατή μουσική όλη τη νύχτα. Σίγουρα υπάρχει κάποια νυχτερινή ζωή στη Χώρα, αλλά θα βρείτε κυρίως καφενεία και παραδοσιακές ταβέρνες. Οι παραλίες είναι ως επί το πλείστον μικρές και αμμώδεις. Σε ορισμένες από αυτές είναι δύσκολο να φτάσετε, αλλά σχεδόν όλες σας δίνουν την ηρεμία που μπορεί να χρειάζεστε. Άλλωστε, όλο το νησί δίνει αυτή την ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: