Το είπε και η πολύχρωμη Παγώνη: “Η δεύτερη δόση του εμβολίου μπορεί να έχει παρενέργειες”

Κοινοποίηση:
παγωνη

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, για την πορεία της πανδημίας, αλλά και το περιστατικό της γυναίκας στην Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Για το περιστατικό στην Κέρκυρα, η κυρία Παγώνη υποστήριξε πως υπάρχει ομάδα γιατρών που την παρακολουθούν και ξέρουν το ιστορικό της. Ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα για τους λόγους της παράλυσης και αν αυτή οφείλεται στο εμβόλιο. «Ας το διαχειριστούν οι γιατροί», τόνισε.

Όπως υποστήριξε, το εμβόλιο έχει παρενέργειες, ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς ακόμα δεν έχει βγει διάγνωση, «θα πρέπει να αφήσουμε την ιατρική ομάδα να κάνει τη δουλειά της». Και πρόσθεσε πως η δεύτερη δόση δεν είναι σαν την πρώτη, καθώς μπορεί να προκαλέσει πιο εύκολα πονοκεφάλους, τάση για εμετό κλπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Μητσοτάκης είπε ότι όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια. Δηλαδή τι μας λένε τώρα,ότι εξαπατούσε συνειδητά το κόσμο για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ LOCKDOWN ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

  3. εγω εχω παρενεργιες που βλεπω εσενα και την κλικα σου

  4. Καλα αυτό το ξέρουμε, τιν έκανε το βλαμμένο και αποβλακωθικε τελειος τώρα

  5. ΕΠΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ
    ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Όταν τα αναμενόμενα κέρδη για το 21 είναι πάνω από 15 δις δηλαδή πάνω από 15.000.000.000 το βλέπεις το νουμερακι ποιος γιατρός θα τολμήσει να μιλήσει κατά του εμβολίου; και αν τολμήσει εσύ τι νομίζεις θα τον αφήσουν να ζήσει; οποίος κάνει το λάθος και μιλήσει θα μετράει ώρες κατάλαβε το ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική μαφία

  7. Τα “αυτονοητα” δηλαδή …Ας αναμενουμε λοιπον ο πιθανα εκβιαζομενος ή διαπλεκομενος γιατρος να βγαλει πορισμα εναντιον της μεγαλυτερης βιομηχανιας στον κοσμο..
    Μην ξεχασετε κ.Παγωνη να εκφρασετε τις ευχες σας για γρηγορη επιλυση των υποφαινομενων μυστηριωδων θανατων και πιθανοτατων δολοφονιων υγιεστατων ολιστικων και εναλακτικων γιατρων παγκοσμιως..
    Καλο και αναπαυτικο υπνο ευχομαι για οσους εχουν αναγκη ξεκουρασης..

Comments are closed.