Το είδαμε και αυτό! Στάχτη στα μάτια ή κάτι αληθινό; Απάντηση Κούλη σε Μέρκελ: «Μην μας επικρίνετε γιατί δεχόμαστε Ρώσους με Sputnik V – Όλη η Ουγγαρία εμβολιάζεται με αυτό»

Κοινοποίηση:
μητσοτάκης

Απάντηση -για πρώτη φορά- από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προς το Βερολίνο, με αφορμή την εντολή της Άνγκελα Μέρκελ να μην δέχεται ουσιαστικά Ρώσους πολίτες η χώρα μας, καθώς σύμφωνα με την Γερμανίδα καγκελάριο το Sputnik V δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή Αρχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «δεν μπορείτε να μας επικρίνετε γιατί δεχόμαστε Ρώσους πολίτες εμβολιασμένους με Sputnik V, όταν υπάρχουν κράτη της ΕΕ που εμβολιάζουν ολόκληρο τον πληθυσμό με το Sputnik V», εννοώντας κυρίως την Ουγγαρία η οποία έχει εμβολιάσει τους πολίτες της κυρίως με το ρωσικό εμβόλιο.

Η δήλωση του Κ.Μητσοτάκη ήρθε ως απάντηση, στα όσα είπε η Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

«Η Ελλάδα δέχεται τους τουρίστες από τη Ρωσία, υποστηρίζοντας εμβολιασμένους χωρίς να λαμβάνει μέτρα, παρά το γεγονός ότι το εμβόλιο Sputnik-V δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή Αρχή», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Να σημειώσουμε ότι το ρωσικό εμβόλιο το χρησιμοποιούν 64 χώρες σε όλο τον κόσμο χωρίς ούτε μία θανατηφόρα παρενέργεια η Μέρκελ το απορρίπτει για να προμοτάρει το αμερικανογερμανικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που «γράφει» κάπου 30.000 άμεσους θανάτους παγκοσμίως για να ευνοηθεί η γερμανική οικονομία από την BioNTech του Τούρκου ιδιοκτήτη της και ζητεί από την Ελλάδα να μην δέχεται τους εμβολιασμένους με Sputnik-V, Ρώσους τουρίστες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δύο μέτρα και δύο σταθμά μονίμως οι κωλογερμανοί. Στους παλιότουρκους που παραβιάζουν τα πάντα, που απειλούν και μας γεμίζουν τζιχαντιστές παίρνουν πίπες και εμάς μας επικρίνουν για τα ρώσικα εμβόλια. Δεν βρέθηκε κανείς να τους κόψει το θράσος. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, κατοχικό δάνειο και αποζημίωση για εγκλήματα πολέμου καθίκια! Ύστερα κάποιοι ηλίθιοι Έλληνες θαύμαζουν την οργάνωση στην Γερμανία, απο το δικό μας αίμα έχουν υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης, μόνο τα γερμανικά νταβατζηλίκια στα διόδια είναι ένα κάρο λεφτά. Τίποτα δεν μας ανήκει, τα ρούφηξαν όλα οι βδέλλες!

  2. Στέφανε έτσι δέν μιλάει ό υποτακτικός στήν αφεντικιά του γιατί θά φάει καί κάνα βρισίδι.Maul halten.
    Τούς εκμηδενισμένους δέν τούς υπολογίζουν.
    Γιάννης Λάκων

  3. Ελαααα! Ειπε τετοιο πραμμα, ο Κουλης – Μωυσης, στην Αφεντρα; Τ’ αρκιντια μας, κουνιουνται!

  4. Κούλη κανονικά έναν έναν που περιμένει στα σύνορα πρέπει να του βαρατε και μια δόση από τα δικά μας εμβόλια πριν μπουν στην χώρα. Έτσι για να είναι ασφαλής όπως λες.

Leave a Response