Το δράμα της Όλγας: «Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της» – Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το δικό της σιωπηλό δράμα ζει εδώ και μήνες η Όλγα Δημητρακοπούλου, η οποία τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον τζουντόκα σύντροφό της στην Αργυρούπολη.

Η 41χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε κώμα από τότε, κατάφερε να ξυπνήσει τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά από τότε η κατάσταση της υγείας της δεν έχει σημαντική βελτίωση.

 

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της Όλγας, οι οποίοι είναι συνεχώς στο πλευρό της, χωρίς να μπορούν να κρύψουν το θυμό τους για τον 47χρονο που έφερε την κόρη τους σε αυτή την κατάσταση.

 Ο 47χρονος προπονητής τζούντο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, έχοντας κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, μιας και χαρακτηρίστηκε «χάδι», αναλογικά με τη ζημιά που προκάλεσαν τα χωρίς έλεος χτυπήματά του.

 Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Προυσανίδης, «μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της»!

Περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Όλγα σήμερα

«Είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η υγεία της, έχει τραύματα σαν από τροχαίο. Πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα. Ήξερε πού να χτυπήσει και τι ζημιά θα προκαλέσει. Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της, είχε συντριπτικά κατάγματα και έχει τραχειοστομία μέχρι και σήμερα για να αναπνέει και να τρώει».

Συγκλονίζουν οι γονείς της 41χρονης

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Όλγας.

Για να προσθέσει αναφερόμενη στην εικόνα της κόρης της: «Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, τόνισε πως μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά το παιδί του:

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ενώ εαν επρόκειτο για κακοποίηση ζωου η ποινή σίγουρα θα ηταν διαφορετική.

  2. Μην τρέφουν ελπιδες,… ποτε δεν θα γίνει καλά αλλά ο αναβολικιασμενος τουρκογυφτος σε λιγα χρόνια θα είναι εξω.

  3. Αυτό θα πει κουνήθηκε ο εγκέφαλος της ! 10 χρονάκια τα οποία με καλή διαγωγή θα γίνουν 7 ή 8 οι γονείς εκτός από το ποινικά θα πρέπει να κυνηγήσουν το εν λόγο καθίκι και αστικά για να του πάρουν μέχρι και τα σώβρακα έτσι ώστε όταν βγει να μην έχει τίποτα, επίσης να φροντίσουν μόλις βγει να πάθει και κάποιο “ατύχημα”

Comments are closed.