Το δημόσιο “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Πειραιώς στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Συγκινημένη η παρουσιάστρια (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μας συγκινείτε ιδιαίτερα».

Ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά έκαναν στην εκπομπή Happy Day, όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέρος της Θείας Λειτουργίας. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, μάλιστα, στο τέλος ευχαρίστησε δημόσια την Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάτι που συγκίνησε την παρουσιάστρια.

«Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες στην κυρία Τσιμτσιλή γιατί η θυσιαστική της αγάπη της αγαπητής Σταματίνας μας επέτρεψε να επικοινωνούμε μαζί μας αγαπητοί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μας συγκινείτε ιδιαίτερα και γιατί μας κάνατε αναπόσπαστο μέρος της Θείας Λειτουργίας αυτής της τόσο σημαντικής εορτής, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για την αναφορά, τι να πω, δεν χρειαζόταν! Αλλά πραγματικά, εκ μέρους της διοίκησης, όλων των ανθρώπων του Alpha και εμού προσωπικά σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ήταν, τουλάχιστον, χρέος μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ε οχι και συγχαρητηρια που εκοψαν Το Ιερο Ευαγγελιο για διαφημισεις οι αντιχριστοι εωσφοριστες.εκλαψε κιολας η μαλακισμενη τσιμτσιλη.να δεις που απο αυριο θα μας μοστραρεται για σουπερ χριστιανη και με τη βουλα.θα ξερασω!!!!!

  2. ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΚΤΩ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!! ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΤΕ! Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΘΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΡΑΓΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

  3. Ειναι αντιχριστοι στον αλφα.εβαλαν διαφημισεις την ωρα Του Ευαγγελιου.τοσο ξετσιπωτοι.

  4. να ανοίξουν τα λαμόγια τις εκκλησίες και να αφήσουν τις ευχαριστίες στα κολοκουβαρα….άκου μέρος της σαβουροεκπομπης της κάθε κατινας η Θεία λειτουργία προς τον Θεό μας και να έχει και τις επευφημίες του κλήρου αντί να είναι απαίτηση της Εκκλησίας η προβολή των λειτουργιών και άλλων κοινωφελών εκπομπών από την ηλίθια την ΕΡΤ που την πληρώνει ο ελληνικός λαός……σα δε ντρέπεστε φαρισαίοι!!

Comments are closed.