Το “βιτριόλι” της ξεφτίλας στο πρόσωπο Χρυσοχοίδη- “Ιπποπόταμου” . Δίδυμο συμφοράς, ρεζιλεύει την αστυνομία. Ισχυρό πρόσωπο πιέζει να μην εξιχνιαστεί η υπόθεση;

Κοινοποίηση:
xrisoxoidis-karamalakis3

Ποτέ δεν καταλάβαμε, γιατί υποτιθέμενοι “δεξιοί”, ας τους πούμε έτσι, συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, έχουν αποδυθεί τις τελευταίες μέρες σε μια εναγώνια επαγγελματική προσπάθεια απορρόφησης κραδασμών, ώστε να μην αμφισβητηθεί το κύρος του Σώματος, στην εξίσου- όπως τελικά όλα δείχνουν- επαγγελματική εγκληματική ενέργεια, η οποία ομοιάζει με βαθύ χτύπημα μαφιόζων, κατά 34χρονου θύματος στην περιοχή της Καλλιθέας- σύνορα Φαλήρου.

Πέραν του αναμφισβήτητου γεγονότος ότι ανάλογες φρικαλέες ενέργειες, παρόμοιας σκληρότητας, έχουν σημειωθεί στην γύρω ευρύτερη περιοχή (Καλλιθέα- Νέο Κόσμο, κι αυτό λέει πολλά), ακόμα προσπαθούμε να αντιληφθούμε ποιος έχρισε υπερασπιστές της αστυνομίας εργατοπατέρες ώστε να βγαίνουν στα κανάλια και να αποπειρώνται με εξευτελιστικά αποτελέσματα, να μας πουν και να μας πείσουν, πόσο καλή είναι η αστυνομία και πόσο γρήγορα θα εξιχνιασθεί το έγκλημα με το βιτριόλι.

Μόνον και μόνον η συμπεριφορά αυτή, δείχνει μια απροσδιόριστη αδυναμία, σε ένα θέμα που έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα κι αυτό σίγουρα βλάπτει την έρευνα και φθείρει με άγχος τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλά, υπέρ του εγκληματία ή της εγκληματικής κλίκας που βρίσκεται πίσω από τη μάσκα του αυτουργού.

Για την υπόθεση της 34χρονης, την πρώτη ευθύνη αυτή την ώρα, την έχει ο ίδιος ο πολιτικά κομπλεξικός υπουργός της ΕΛΑΣ αλλά και ο ανικανότατος αρχηγός της. Τάλε κουάλε. Κι αυτό γιατί πληθαίνουν οι πληροφορίες που ομιλούν για πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση που σφίγγει με λουριά τους ερευνητές της ΕΛΑΣ. Άρα, το θέμα είναι και πολιτικό.

Είναι λοιπόν η ώρα, λόγω της μεγάλης διάστασης του θέματος, να βγουν ξεκάθαρα και να μας πουν τι συμβαίνει. Μια νεαρή γυναίκα που θα μπορούσε να είναι συγγενικό μας ή φιλικό μας ή γειτονικό μας πρόσωπο, πρωί, ώρα αιχμής, χτυπιέται θανατερά από δράστες που επιχειρούν να καθιερώσουν νέους τρόπους τρομακτικούς και ασύλληπτους κοινωνικής τιμωρίας.

Και ας αφήσουν οι μπάτσοι κι όχι οι αστυνομικοί που παλεύουν να λύσουν τον γρίφο, τις συνήθεις βρωμιές, διαρροών, για την ηθική ή ανήθικη υπόσταση της προσωπικότητας του θύματος. Αυτά είναι αλητείες. “Ιπποπόταμε”, βγες και μίλα. Άντε κουνήσου, χοντρέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΛΔ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…

  2. από διαγωνισμό στιφάδο είναι;

  3. Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΙΛ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΔΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

Comments are closed.