Το αντικείμενο που θα σε βοηθήσει να δώσεις rustic διάθεση στον χώρο σου

Κοινοποίηση:
ΔΙΑΘΕΣΗ

Θέλεις να δώσεις στο σπίτι σου την αίσθηση σπιτιού που βρίσκεται στην Ιταλική επαρχία; Απλά θέλεις να του δώσεις έναν πιο ζεστό χαρακτήρα ισορροπώντας το λίγο με τη σύγχρονη διακόσμηση που επικρατεί γενικότερα; Όπως και να έχει, ένα είναι το αντικείμενο το οποίο πρέπει να ψάξεις: καλάθια. Συγκεκριμένα, τα olive baskets. Μάλιστα, όσο πιο ταλαιπωρημένα και πολυκαιρισμένα φαίνονται (ή είναι) τόσο το καλύτερο.

 Τα πλεονεκτήματά τους πέρα από τη rustic διάθεση που δίνουν στο χώρο, είναι ότι αποτελούν ιδανική λύση για αποθήκευση. Μπορείς να τοποθετήσεις μέσα από ξύλα για το τζάκι μέχρι κουβέρτες. Ταιριάζουν διακοσμητικά σε όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης, με την κατάλληλη επεξεργασία μπορείς να τα μετατρέψεις σε έπιπλα ή φωτιστικά.

Ακολουθεί η οπτική έμπνευση η οποία χρειάζεσαι για να πειστείς και ιδέες για το πώς να τα χρησιμοποιήσεις.

Βάζο

Η ιδέα του να το χρησιμοποιήσεις σαν βάζο, βάζοντας μέσα αποξηραμένα λουλούδια είναι η πιο απλή και εύκολη λύση.

Φωτιστικό

Το φωτιστικό αυτό ταιριάζει σε ένα παραδοσιακό, αλλά και σε ένα πιο σύγχρονα διακοσμημένο σπίτι. Στην τραπεζαρία, στο καθιστικό ή ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο.

Αποθηκευτικός χώρος

Εποχιακά είδη, κουβέρτες, πετσέτες, περιοδικά ή ότι άλλο χρειάζεται έναν χώρο για να αποθηκευτεί, μπορεί να μπει σε ένα καλάθι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response