Το αεροσκάφος του Πούτιν δεν μοιάζει με ό,τι έχεις δει μέχρι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Το αεροσκάφος αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσγειώθηκε στο Ελσίνκι για τη συνάντηση του προέδρου με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επίσης καυχιέται για το προσωπικό του τζετ, το Air Force One αξίας ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το αεροσκάφος κατασκευάστηκε από την αεροπορική εταιρεία του Βορόνεζ και έχει μια ειδική επένδυση που το κάνει λιγότερο ορατό από τα ραντάρ. Η ρωσική κυβέρνηση έχει επίσης εγκαταστήσει ένα προηγμένο σύστημα επικοινωνίας, το οποίο επιτρέπει στο αεροσκάφος να λειτουργήσει και ως κέντρο ελέγχου του στρατού σε περίπτωση μιας αναπάντεχης σύγκρουσης.

Ο Πούτιν έχει τέσσερα πανομοιότυπα τζετ και είναι όλα προετοιμασμένα για αναχώρηση, με τα τρία να λειτουργούν ως αντιπερισπασμός. Το αεροσκάφος που έχει επιλεγεί για να χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο ταξίδι δεν γνωστοποιείται παρά μόνο κατά την απογείωση.

Από επίχρυση τουαλέτα μέχρι ένα κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων και ακόμα και ένα γυμναστήριο, αυτές οι απίστευτες φωτογραφίες δείχνουν το εντυπωσιακό εσωτερικό ενός από τα ιδιωτικά τζετ του Βλαντίμιρ Πούτιν. Το μήκος του τζετ του Πούτιν είναι 65 μέτρα και φτάνει τα 900 χλμ/ώρα.

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό των τζετ έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πολλά χρόνια πριν και προκάλεσαν την οργή των Ρώσων πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: