Το έχουν σύστημα: Τα δύο ζώδια που θέλουν να κάνουν συχνά «διαλείμματα» στις σχέσεις τους

Κοινοποίηση:
zodia-1-1-1280x720-1

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία έχουν σύστημα να κάνουν «διάλειμμα» από τη σχέση τους.

Γενικότερα, σε αυτό το χρονικό διάστημα που τηρούν το «διάλειμμα» σκέφτονται καλά όλα τα δεδομένα της σχέσης τους και παίρνουν αποφάσεις σύμφωνα με αυτά, ενώ παράλληλα τεστάρουν και τον εαυτό τους σχετικά με το αν θα τους λείψει ή όχι ο άνθρωπος που είναι ζευγάρι.

Ωστόσο, το δύσκολο είναι ότι ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί και έτσι δεν τηρεί το διάλειμμα με αποτέλεσμα ο κόπος να πηγαίνει στράφι.

Τα ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν πολύ συχνά «διαλείμματα» στις σχέσεις τους:

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ζώδια που μπορούν να δοθούν ολοκληρωτικά στους συντρόφους τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πηγαίνουν όλα καλά σε μία σχέση. Ωστόσο, μερικές φορές νοιώθουν ότι φτάνουν στα όριά τους και θέλουν τον χρόνο τους και ξεκινούν να απομακρύνονται και να διεκδικούν τον χώρο και τον χρόνο τους.

Εάν δουν ότι αυτή η επιθυμία δεν γίνεται αντιληπτή και δεν τη σέβεται ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους, τότε προτιμούν να κάνουν κανονικό διάλειμμα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι περίεργη υπόθεση, αφού ή θα δεθούν τόσο πολύ με κάποιον που δεν θα θέλουν να κάνουν βήμα μακριά του ή θα νοιώθουν πάντα μία έμμεση καταπίεση και θα ζητούν συχνά διαλείμματα.

Φυσικά και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για την ευτυχία του, ωστόσο πολλές φορές με αυτή την συνεχόμενη συμπεριφορά και τακτική καταφέρνουν άθελά τους να πληγώνουν τους συντρόφους τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: