Το έλα να δεις στους οίκους ανοχής λόγω μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
f42fcade-3822-07f3-626f-8cbc1d2785f9

Επέστρεψαν από τις 15 Ιουνίου και οι οίκοι ανοχής αλλά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ωστόσο πρακτικά είναι αδύνατο να τηρηθούν.

Το συγκεκριμένο επάγγελμα νομικά, δεν είναι κατοχυρωμένο ως ελεύθερο επάγγελμα και τα άτομα που εργάζονται σε αυτό δεν είναι κατοχυρωμένα με εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού του κενού, λίγες ήταν οι κοπέλες οι οποίες κατάφεραν να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.

«Τα μέτρα είναι αδύνατο να τηρηθούν»

Οι 10 κανόνες λειτουργίας των οίκων ανοχής

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν εκ νέου οι οίκοι ανοχής ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα το πρωτόκολλο λειτουργίας τους που περιλαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας, όπως είναι η 15 λεπτη παροχή υπηρεσιών, η χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, αλλά και η χρήση μάσκας.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Oλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Επιτρέπεται να πιάνουμε το ουνί των κοριτσιών,αλλά όχι το χέρι τους .Εκτός αν απαγορεύεται η επαφή και με το ουνί,δηλαδή αεροπήδημα. Χαχαχαχααααα. Απύθμενη γελοιότητα.Τι μας λέτε ρε ανεκδιήγητοι; Δηλαδή θα μας κανονίσετε εσείς την στάση και την απόσταση πηδήματος;

  2. Μόνο στα 4 γίνεται δουλειά δηλαδή… Θα κάνουν παρτι οι πουστηδες τώρα… Σου λέει το ίδιο είναι θα γλιτώσω και τα 30…αρε πισωγλεντηδες που είναι οι εποχές οι καλές που τον ξεχνουσαμε μέσα???

  3. Το μικρό όνομα λέει και το κινητό χαχαχααχαχα αφού με τον αριθμό του κινητού μπορείς να βρεις και σε ποιον ανήκει αφού πλέον δηλώνεις με ταυτότητα τα στοιχεία σου για να ενεργοποιηθεί η sim . Όλο μαλακίες .

  4. Ρε τράβα πηδήξου ρε χαρδαλιά θα μου πεις και πως θα γαμάω , τις μαγκιές σου κάνετε στο ισλάμ παλιό βαρέλα εκεί να δω τι μάγκας είσαι σκουλήκι

  5. μα ποιος παει τη σημερον ημερα σε οικους ανοχης? στο 1970 ζουμε?

  6. Πραγματικά η γελοιότητα της χούντας είναι απίστευτη….

  7. ΚΑΤΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΚΑΔ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

  8. Τι απόσταση και μάσκες όταν πας εκεί σε γυναίκα και δίνεις παραπανω από ευχαρίστηση και είσαι και εμφανισημος και γύρω στα 60 δεν προλαβαίνεις να κλείσεις τη πόρτα η γυναίκα σου ορμάει με φιλία αμέσως και κάθεσαι όσο γουστάρεις και κανείς δεν ενοχλεί
    Αυτα εινε για λαλαδες τα υπόλοιπα που ακούω

  9. Χαχαχα
    Νταξει, κρατιωμουν να μη γελασω αλλα στο τελευταιο δεν αντεξα

Comments are closed.