Το άγριο ξέσπασμα του Τσιόδρα που προκάλεσε σοκ!

Κοινοποίηση:
tsiodras_

Ένας άλλος Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας.

Και είχε απόλυτο δίκιο!

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, άσκησε δριμύτατη κριτική στη στρατηγική που ακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία απέναντι στην πανδημία.

“Θα ήθελα να πω ότι, όπως γνωρίζετε, άτομα τα οποία έρχονται από το εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες κατακλύζουν την πατρίδα μας και αυτό αφορά και πολύ νέο κόσμο, ο οποίος έρχεται από χώρες που υπάρχει μεγάλη εξάπλωση του ιού, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, του οποίου η στρατηγική Δημόσιας Υγείας είναι να αφήσει να εξαπλωθεί ο ιός” είπε “καρφώνοντας” τα μέτρα που έχει πάρει ο Μπόρις Τζόνσον.

Λίγο αργότερα, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφέρθηκε ξανά στη Βρετανία. “Μια χώρα η οποία έχει μια στρατηγική που είναι «ας το κολλήσουμε όλοι» – εντελώς διαφορετική από τη δική μας – η οποία βέβαια μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες για την ίδια και το σύστημα υγείας της. Πρέπει να είναι κατανοητό σε εμάς, ότι αυτή η χώρα και οι άνθρωποι που επιστρέφουν από αυτή, αποτελούν κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω ευκαιρία μετάδοσης της νόσου”, είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. … και που το ξέρεις εσύ ρε παρτάλι ποια είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση; Επιχειρήματα έχεις η παίζεις τον υποβολέα των αφεντικών σου. Γιατί δεν μας λες και την στρατηγική αντιμετώπισης τν Η.Π.Α. που είναι ταυτόσημη με αυτή ου Ηνωμένου Βασιλείου; Για να νευριάζεις πρέπει να έχεις “αδένες”. Άντε στο εργόχειρο σου καλύτερα και άσε τα νεύρα για τους ελεύθερους, δουλάκι.

Comments are closed.