Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ για τις γυναίκες – θύματα κακοποίησης που πρέπει όλοι να δούμε!

Κοινοποίηση:
βββββ

Ο γνωστός καλλιτέχνης epimtx σοκάρει για ακόμα μια φορά το κοινό με ένα καυστικό βίντεο για τις δολοφονίες!

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΖΗΛΕΙΑ

  2. Το να είναι η γυναίκα στην κουζίνα δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Εξαρτάται αν είναι εργαζόμενη και κουράζεται και αυτή οπότε μπορεί να βοηθήσει και ο άνδρας στην κουζίνα. Αν η γυναίκα δεν εργάζεται τότε μπορεί άνετα να είναι στην κουζίνα. Το λέω αυτό για να μην πιάνουμε τα άκρα. Το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και με διαφορετικές ανάγκες. Εμένα η γυναίκα μου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός και εγώ συνταξιοδοτήθηκα. Βοηθάω σε πολλά πράγματα, αλλά η γυναίκα μου μου είπε: “Κάνε μου την χάρη και μην πλησιάσεις στην κουζίνα για μαγείρεμα. Δεν θέλω να σε βλέπω να ασχολείσαι με την μαγειρική και με σφουγγάρισμα. Με ενοχλεί το θέαμα αυτό“. Βοηθάω στα φορολογικά θέματα, πολλές φορές στα ψώνια, να πλύνω την αυλή, να ξεκρεμάσω κουρτίνες να βολέψω τα χαλιά και παλιότερα όταν τα παιδιά ήταν μικρά τα διάβαζα και τα έπλενα. Τέτοια έκανα και κάνω. Αλλά η γυναίκα μου έχει εμμονή να μην θέλει μαγείρεμα και σφουγγάρισμα από μένα. Και όταν της ζήτησα τον λόγο πριν από πολλά χρόνια μου είπε: Δεν μου αρέσει αυτό το θέαμα στον άνδρα. Τελος“. Η γυναίκα μου είναι σήμερα 55 χρονών και δεν σηκώνει κουβέντα για τα δυο αυτά θέματα.

  3. Δεν υπάρχει τίποτα ποιό λυπηρό από “άνδρα” που διατείνεται ότι είναι φεμινιστής, και γνωρίζει την γυναικεία κακοποίηση, ακόμα και αν συμβολικά κάψει σουτιέν στην πλατεία όπως συνηθίζεται.
    Παρ’ όλα αυτά σκέφτομαι να του γράψω το πρόβλημά μου με το κέικ που δεν φουσκώνει.

  4. Πολύ σωστά όλα αυτά και η άτυχη Ντόρα χωρησε και γρήγορα αλλά η απόφαση είχε παρθεί οπότε τι γίνεται;;;;; Θα πρέπει λοιπόν να εξαφανίζονται τα θύματα,και πόσο εύκολο είναι αυτό;;;; Με ποια βοήθεια;;; Προσοχή λοιπόν γίνετε ντεντέκτιβ όταν κάνετε γνωριμίες και κρατάτε για εσάς τα προσωπικά και ο θεός βοηθός !!!!!

Leave a Response