Το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 50% του πληθυσμού

Κοινοποίηση:
w26-94255w2419422823783602

Το Ισραήλ έχει χορηγήσει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά της Covid-19 στο 50% του πληθυσμού του των 9,3 εκατομμυρίων, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Γιούλι Έντελσταϊν.

Το Ισραήλ συνυπολογίζει στον πληθυσμό του τους Παλαιστινίους της προσαρτημένης Ανατολικής Ιερουσαλήμ, τους οποίους έχει περιλάβει στην εκστρατεία εμβολιασμού που άρχισε στις 19 Δεκεμβρίου. Οι Παλαιστίνιοι στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας δεν περιλαμβάνονται στην ισραηλινή εμβολιαστική εκστρατεία.

Ο Έντελσταϊν δήλωσε πως το 35% του πληθυσμού του Ισραήλ έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer Inc. και θα μπορέσει να πάρει ένα αποκαλούμενο «Πράσινο Πάσο», με το οποίο αυτοί που έχουν εμβολιασθεί θα έχουν πρόσβαση σε χώρους ψυχαγωγίας τους οποίους η χώρα ανοίγει και πάλι σταδιακά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μ άρεσει που τους Εβραίους τους ενοχλούσε που ο Χίτλερ τους έβαζε νούμερα… Τώρα δεν τους ενοχλεί που σαν τα πρόβατα εμβολιαζονται… γιατί είναι του δικού τους…

  2. Μ αρεσει που οι Εβραίοι κατά αλλα τους ενοχλούσε ο Χίτλερ τους έβαζε νούμερα

  3. ψεμματα λενε….σχεδον το 21% του πλυθυσμου εμβολιαστηκε…κ ειναι τιγκα παρενεργειες κ θανατους…

  4. Ναι μπράβο στο Ισραήλ π είναι το 98% άθεοι κ σατανιστές δεν θα εμβολιαστούν δεν θα βάλουν τσιπακι δεν θα χτησουν τον ναό του Σολομώντα;δεν δεν δεν!!!!κ εμβόλια θα κάνουν κ τσιπ θα βάλουν κ τούμπες θα κάνουν αυτά θέλουν οι Εβραίοι οι μασωνοι αυτοί είναι η νέα τάξη πραγμάτων ποιος είναι ταγμένος σε αυτούς Μητσοτάκης λέω εγώ Τσίπρας μήπως;κ πολλοί άλλοι π τους προσκυνάμε με το π πατάνε στο αεροδρόμιο του Ισραήλ κ αλλά λαμόγια βουλευτές τις Ελλάδας της προδωμενης Ελλάδας της Ελλάδας με το σκημενο κεφάλι της Ελλάδας χωρίς κράτος π είναι η χώρα της δημοκρατίας;με κλησμενα μαγαζιά κόσμο χωρίς δουλειά ανεργία φτώχεια κ με τους μετανάστες να γλεντανε κ να φωνάζουν ζήτω η Ελλάδα π δεν πληρώνουν μια κ ο Έλληνας ψάχνει τα σκουπίδια αυτούς ψηφίζαμε τόσα χρόνια π λέγανε μαζί τα φάγαμε κ δεν πήγε κάνεις φυλακή,π σκοτώθηκαν οι πιλότοι με τα μαχητικά κ με τα ελικόπτερα στα ηνία κ τους είπαν κατεβάστε την σημαία κ φύγετε από εκεί π δεν πήγε κάνεις πολιτικός στις κηδείες τους να τους τιμήσουν φωβομενοι την γιουχα κ τον ευτελισμό τους.ετσι θέλουν των Έλληνα στα 350€ βασικό μισθό να πεινάει για να τα παίρνουν αυτοί π κάθονται στις καρέκλες κ περνούν 6&7 χιλιάρικα το μηνα.να πω κ το άλλο από ποτέ η Ελλάδα σαν χώρα του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να γίνει αρχηγός του ΝΑΤΟ κ τις φροντεξ;γτ αρχηγοί τις φροντεξ είναι κι Τούρκοι για να περνάνε νόμιμα τους μετανάστες με συνοδεία στην Ελλάδα με τις φρεγάτες τους;δυστυχώς πρέπει στους βουλευτές αυτούς να τους πάρουν κ να τους βάλουν όλους στον Κορυδαλλό κ να τους αφήσουν στις τύχες των κρατουμένων.καλα μαμησια

    1. Εεε; Μπάρμπα πάλι τσιπούρα πίνεις μέρα. μεσημέρι; Τι ασυναρτησίες γράφεις πάλι ρε μπεκρουλιακα;

Leave a Response