Το ΓΕΕΘΑ εγκαινίασε το Μνημείο Αθανάτων του Έθνους, απουσίαζε η ηγεσία του κράτους!

Κοινοποίηση:
geetha-arthrou-01

Εγκαινιάστηκε χθες, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στο Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ το Μνημείο των Αθανάτων του Έθνους, στο οποίο είναι χαραγμένα τα ονοματεπώνυμα των 121.692 πεσόντων στους αγώνες του Ελληνικού Έθνους. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ απουσίαζαν ο Αρχιεπίσκοπος, ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας!

«Είναι μια στιγμή ιερή και συνάμα βαθιά συγκινητική, γιατί αυτό το Μνημείο συνιστά την ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας προς τις γενιές των Ηρώων της Πατρίδος που πότισαν το δένδρο της Ελευθερίας, της Ελευθερίας όλων ημών» ανέφερε ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Τόνισε επίσης ότι «η Πατρίδα τους ευγνωμονεί για τη θυσία τους και σημείωσε ότι από σήμερα θα τους φιλοξενούμε στην έδρα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και θα τους αποτίουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής κάθε μέρα, σε κάθε γιορτή, σε κάθε επέτειο, σε κάθε εκδήλωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΒΡΕΙΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ …..ΒΡΕ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΝΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ…… ΑΜΑ ΞΕΡΑΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΑΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

  2. ΣΥΓΝΩΜΗ,, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ???
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ? ΠΑΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ G3 ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ…

Comments are closed.