Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ – Προέβλεψαν πριν από τον Π.Ο.Υ. όχι μόνο την πανδημία αλλά και την παραγωγή του εμβολίου!

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Ιδού η ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Από τις 25 Φεβρουαρίου 2020, δηλ. ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ προτού ο Π.Ο.Υ. κηρύξει την πανδημία του κορωνοϊού (11.3.2020), ο εμβολιασμός θεσπίσθηκε με Π.Ν.Π. ως Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο Σ (ηρτημένης μόνο μίας αιρέσεως: της αποφάσεως του Υπουργού Υγείας).

Αυτός, συνεπώς, δεν είναι νομοθέτης! Είναι ΠΡΟΦΗΤΗΣ! Μοναδικός στην υφήλιο: Προέβλεψε πριν από τον Π.Ο.Υ. όχι μόνο την πανδημία αλλά και την παραγωγή του εμβολίου!

Ιδού η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Όταν συζητείτο στην Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της ως άνω Π.Ν.Π. (βλ. Ν. 4682/2020), κανένας κομματικός εκπρόσωπος δεν ανέφερε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ, έστω ως εν σπέρματι προβληματισμό, για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΦΛΕΒΑΡΗ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΛΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ”ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΛΠ”.
  ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
  ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΗ ”ΠΤΩΣΗ” ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

 2. Εχει και συνεχεια! Ο Π.Ο.Υ.κηρυξε την πανδημια, στις 11/3/2020. Ε! Λοιπον! Τοτε ψηφιστηκε και απο την Κο(ω)υλοκυβερνηση, ο παρακατω:

  Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 (Κωδικοποιημένος)
  https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4675-2020-phek-54a-11-3-2020.html

  ΔΙΕΘΝΗ

  Κορωνοϊός: Παγκόσμια Τράπεζα και Π.Ο.Υ. είχαν «προφητεύσει» την πανδημία από τον Σεπτέμβριο του 2019!

  https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Κορωνοϊός-Παγκόσμια-Τράπεζα-και-Π-Ο-Υ/

  Υ.Γ.ΜΑ ΚΑΛΑ! ΟΛΟΙ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΜΑΣΑΝΕ; Ή ΣΚ@ΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΟ ΤΡΩΝΕ;

 3. Αφού ήταν σχεδιασμένο, απλά οι δικοί μας εδώ δείχνουν πέραν του δεόντος προθυμία εκτέλεσης των εντολών που τους δίνονται. Βασιλικότεροι του Βασιλέως όπως πάντα. Σας τον Άδωνη που ήθελε σκληρότερα μέτρα από την τρόικα.

 4. Αυτό, δεν είναι αρκετό στοιχειο για την εισαγγελία ;Προδιεγραμμένη η πορεία του ιού πριν το ιό και τα εμβόλια.υποχρεωτικά απο τους μάντεις μας

Leave a Response