Του έσπασαν τα πλευρά επειδή διαμαρτυρήθηκε για παρκάρισμα ΙΧ σε διάβαση ΑΜΕΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Tou-espasa-katagelia-zakinthos-xilodarmos-amea-1024x576-696x392

Καταγγελία από πολίτη στη Ζάκυνθο για άνανδρο ξυλοδαρμό σε βάρος του, επειδή διαμαρτυρήθηκε για αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο πάνω σε διάβαση πεζών και ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κλάδης, ο οποίος έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού, διότι «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε οδηγό ΙΧ που έκλεινε διάβαση πεζών & ΑΜΕΑ έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό σημείο του νησιού, προέβη σε καταγγελία στην τοπική ιστοσελίδα zantetimes.gr.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κλάδη στο Facebook:

«Όταν διαμαρτυρηθείς σε αυτό στο νησί (ζούγκλα) των ψευτονταήδων μπορεί να βρεθείς με σπασμένο αμάξι, πλευρά ή και νεκρός! Τα δύο πρώτα έγιναν σήμερα. Ο πρώτος μου επιτέθηκε με μπουνιές, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους, γιατί θεώρησε ότι δεν εμποδίζει κανέναν! Αφού έφαγε τα μούτρα του γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω με απείλησε ότι θα με βρει.

Μετά από δύο ώρες μου την έπεσε ο γιος του με έναν μπράβο στην παραλιακή, με γυρισμένα μάτια! Σπάσανε το αμάξι και με χτυπούσαν μέσα στο αμάξι και οι δύο! Τσόγλανοι και κότες λυράτες! Δύο εναντίον ενός εγκλωβισμένου μέσα σε αυτοκίνητο».

Ακούστε και τις δηλώσεις του στον ιστότοπο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μακριά από τα νησιά και τους νησιώτες…..Κάκος κόσμος…..αν ξεμείνουν και από τουρίστες….ο ένας θα φάει τον άλλον…..

  2. Τι έγινε ρεε παιδιά τόση κίνηση είχε από πεζούς και ΑΜΕΑ και δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη.δηλ παραπάνω από 10-15 λεπτά θα πάρκαρε.. πόσοι ΑΜΕΑ πέρασαν όσο ήταν παρκαρισμένο;δεν έχει το δικαίωμα κανένας να κάνει τον αστυνομικό γιατί τρώει φαπες και το παίζει και θύμα.. είναι καθαρά θέμα τής αστυνομίας

    1. Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής Κ εσύ Κ οι γύρω σου κα να μη χρειαστείς ποτέ μια τέτοια ράμπα Κ αν τη χρειαστείς να μην είναι ένας παρκαρισμένος πάνω… Έτσι ώστε στη τέλικη να μη βρεθεί ένας μ….ς σαν εσένα να τον υπερασπιστεί Κ από πάνω!

  3. Ελπίζω τώρα να έβαλε μυαλό. Πολυτέλειες για ΑΜΕΑ σε πλούσιες χώρες που τους περισσεύει χώρος να τις κατασκευάζουν. Μήπως σε πειράζει η διαφορετική άποψη Μακελειό? Συνήθως κόβετε τέτοια μηνύματα.

    1. Είσαι και πολύ μαλάκας. Μακάρι αφού γουστάρεις τριτοκοσμικές συνθήκες να ρθουν μερικοί λάθρο να κατασκηνώσουν σπίτι σου. Αφού η χώρα είναι μικρή δε θα χεις πρόβλημα να συνεισφέρεις και συ.

Leave a Response