Τους αρέσουν οι αποδράσεις: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που λατρεύουν τα ταξίδια

Κοινοποίηση:
tromaktiko-113

Όλοι αγαπούν τις ωραίες διακοπές κάθε τόσο, ωστόσο εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αγαπούν τα ταξίδια, στοιχηματίζουμε ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις αν δεν μετράς αντίστροφα τις μέρες για την επόμενη εκδρομή σου.

Αυτά τα ζώδια είναι ουσιαστικά εξερευνητές της σύγχρονης εποχής, που προσπαθούν να δουν όσα περισσότερα μπορούν να δουν και να βιώσουν όσα περισσότερα μπορούν να βιώσουν. Έχουν μόνο μια ζωή να ζήσουν και δεν χάνουν χρόνο! Τα παρακάτω 4 ζώδια λατρεύουν τα ταξίδια και μετράνε τις μέρες για να γνωρίσουν νέους τόπους.

Kριός

Εάν είσαι Κριός, έχεις μια φυσικά ανταγωνιστική και παρακινητική ενέργεια, που σημαίνει ότι θα ξετρελαθείς με κάθε ευκαιρία για να ανακαλύψεις ένα νέο μέρος και να προσθέσεις μιαν άλλη πόλη στη λίστα με τα μέρη που έχεις ταξιδέψει! Ενώ άλλοι άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι πριν καν μπουν στο αεροπλάνο, εσύ στέκεσαι ήδη πρώτη στην ουρά, παραδίδοντας το διαβατήριό σου με έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Θα κάνεις πεζοπορία οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το μονοπάτι.

Δίδυμοι

Είσαι μαθήτρια με όλη τη σημασία της λέξης. Κάποια που πάντα μαθαίνει, συνομιλεί και απορροφά πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Ξέρεις καλύτερα ότι δεν πρέπει να μένεις σπίτι όλη την ώρα, γιατί ο κόσμος είναι εκεί έξω και απλώς περιμένει να τον εξερευνήσεις! Ζεις για όλη την εμπειρία του να πηγαίνεις σε ταξίδι. Δεν χορταίνεις τα μουσεία, σου αρέσει να μαθαίνεις κομμάτια μιας νέας γλώσσας και φημίζεσαι γιατί μελετάς ένα μέρος πριν το επισκεφτείς (ώστε να επιδείξεις τις γνώσεις σου).

Τοξότης

Κανείς δεν σοκάρεται όταν βλέπει τον Τοξότη σε αυτή τη λίστα, επειδή αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς επινόησε λίγο πολύ την όλη έννοια του ταξιδιού. Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος και ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου, καθιστώντας τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς ως μια αδιαπραγμάτευτη πτυχή της ζωής του. Ζει για την εμπειρία να ανοίξει το μυαλό του και να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και τι καλύτερος τρόπος να το κάνει από το να πάρει την επόμενη πτήση;

Ιχθείς

Ακόμα κι αν δεν είσαι σε διακοπές, είσαι πάντα βυθισμένη σε μια ζωντανή ονειροπόληση μιας πόλης στην οποία πραγματικά θέλεις να ταξιδέψεις. Και παρόλο που η φαντασία σου είναι γεμάτη με όμορφες ιστορίες και ζωηρά χρώματα, ξέρεις ότι πρέπει να το ζήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα! Από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στους δρόμους ενός νέου προορισμού, αισθάνεσαι μαγεμένη. Σε μαγεύει η διαδικασία απλά να περπατάς μέσα σε μια νέα πόλη και να απολαμβάνεις τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις εμπειρίες ενός τόπου που νιώθεις πολύ μακριά από το σπίτι σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: