Τους έκλεινε ραντεβού και έδινε 2.000 ευρώ για να τους… γλείψει τα πόδια! 19χρονη κατήγγειλε βιασμό

Κοινοποίηση:
podia

Μία 19χρονη από τη Λευκωσία κατήγγειλε για βιασμό άγνωστο άνδρα, όταν ανταποκρίθηκε σε πρόσκλησή του, μέσω Facebook, στην οποία την καλούσε για να της γλείψει τα πόδια και να της δώσει 2.000 ευρώ.

Η 19χρονη ανταποκρίθηκε στέλνοντας μήνυμα και κλείνοντας ραντεβού μαζί του. Η συνάντηση έγινε και όπως η ίδια κατήγγειλε κάθισε και να της γλείψει τα πόδια αλλά τελικά τη βίασε αναφέρει το politis.com.cy.

Η 19χρονη ζήτησε στη συνέχεια τα 2.000 ευρώ και ο άγνωστος της εξήγησε πως δεν είχε καθόλου χρήματα. Η νεαρή αποτάθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε βιασμό. Την υπόθεση ερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας, αναζητώντας μαζί με το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον άγνωστο άντρα, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Τέτοιου είδους ιστορίες έχουν σκοτεινά σημεία.. κατ αρχήν το πιο απλό και λογικό, όταν αυτή πήγε σπίτι του δεν ζήτηση προκαταβολή και στο τέλος τα υπόλοιπα? δηλ στα μπορντέλα έτσι δε κάνουν οι γυναίκες? δε τα παίρνουν πρώτα να τα εξασφαλίσουν κ μετά γίνεται η δουλειά? δηλ θέλει μυαλό αυτή η διαδικασία?

 2. Και ποιος μου λέει ότι δεν κάνουν βίζιτα και αν κάτι στραβώσει κάτι, δηλώνουν στην αστυνομία ότι θα της διάβαζε παραμύθια;
  Δε λες ότι κανεις βίζιτα γιατί σε σκίζει η εφορία κ γίνεσαι ρόμπα στο χωριό σου.

 3. Τελικά όλες οι ιστορίες είναι η μία αντιγραφή της άλλης. Ιδιο σενάριο παντου.
  Πάει να κάνει οτιδήποτε για να πάρει τα λεφτά. Αμα δε τα πάρει τα λεφτά πάει και κάνει καταγγελία ότι τη βίασαν την εκμεταλεύτηκαν και πάει λέγοντας.
  Αμα πάρει λεφτά δε τη βίασε.
  Αμα δε πάρει λεφτά τη βίασε.
  Αυτός ο κακομοίρης προφανώς έχει ένα βίτσιο να γλύφει πόδια. Το βίτσιο του καθενός δε το εξετάζουμε.
  Εβαλε προφανώς μια αγγελία ότι δινει 2000, εμφανίστηκε η (μετέπειτα ‘βιασμένη’ ) της έγλειψε τα πόδια και μετά της είπε ότι δεν έχει μία.
  Και αυτη πηγε και τον κατήγγειλε… O Tempora O Mores…

Leave a Response