Τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας: «Δύο μέλη του κινήματος Γκιουλέν προσπάθησαν να αποδράσουν στην Ελλάδα»

Κοινοποίηση:
τουρκια υπεξ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν 5 ύποπτοι, 2 εκ των οποίων ήταν μέλη του FETO, που προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα την Ελλάδα από την περιοχή Ύψαλα της Edirne.

Ειδικότερα αναφέρει πως, «Πέντε άτομα, δύο εκ των οποίων ήταν μέλη του FETO ( σ.σ. κατά την τουρκική κυβέρνηση: Γκιουλενιστική-Φετχουλλαχιστική τρομοκρατική οργάνωση)  που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα από τα Ύψαλα της επαρχίας Αδριανούπολης, συνελήφθησαν από τις συνοριακές μας μονάδες».

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, ανακοινώθηκε από την τουρκική διοίκηση χωροφυλακής πως πέρασαν χειροπέδες σε δύο φερόμενα μέλη του φιλελεύθερου ισλαμιστικού κινήματος Γκιουλέν που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με κατεύθυνση τη χώρα μας.

«Ο αγώνας μας εναντίον του FETO συνεχίζεται αδιάκοπα στα σύνορα. Πέντε άτομα που προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα την Ελλάδα από τα Ύψαλα συνελήφθησαν από τις συνοριακές μας μονάδες» αναφέρει χαρακτηριστικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της γειτονικής χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: