«Τορπίλη» από τον απερχόμενο Αρχηγό στόλου: «Με αποστράτευσαν… γιατί…»

Κοινοποίηση:
pavlo-thumb-large-750x430

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε με ένα μήνυμά στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ αφήνοντας σαφείς αιχμές για την αποστρατεία του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ……. », σημείωσε ο ανώτατος αξιωματικός, συμπληρώνοντας επιπροσθέτως πως : « είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ».
jeanswst
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχηγός Στόλου απαντώντας σε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε τόνισε αινιγματικά πως: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν έχουν σημασία οι γνώσεις, τα πτυχία, οι ικανότητες. Ποιόν γνωρίζεις, αυτό μετράει.

  2. Αγαπητέ Ναύαρχε,

    Δεν γνωριζόμασθε διότι εγώ είμαι ένας ασήμαντος καθημερινός άνθρωπος και ανώνυμος στρατιώτης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Αν είχα την εκπαίδευσή σου, δεν θα έκανα τον προσωπικό μου “πόλεμο” μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και… κατόπιν εορτής. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είσαι υπερήφανος για ό,τι δεν σε άφησαν να κάνεις και όχι για όσα έχεις κάνει. Οι πράξεις μετράνε, αλλά κοστίζουν ακριβά, ενώ τα λόγια δεν κοστίζουν τίποτα. Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά εγώ μόνον ένα σύνθημα γνωρίζω, αυτό των πραγματικών αγωνιστών: ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

    Βασίλης Αρμόνης

Comments are closed.