“Τον χτυπούσαν με ξύλα 5 ώρες δεμένο” – Ξέσπασε ο γαμπρός του Κατσίφα: “Ελληνικά ΜΜΕ έπαιζαν ό,τι..” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κατσιφασ

Απόσπασμα από το κανάλι Mega / To μοιρολόι στο τέλος του βίντεο είναι αυτό που τραγούδησε ο Σάββας Σιάτρας, ο γνωστός ερμηνευτής των τραγουδιών της Ηπείρου την ημέρα της κηδείας του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εθνομαρτυρας Κωνσταντινος Κατσιφας – ΠΑΡΟΝ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟ…

  2. AIΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΡΙΖΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑΝΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΑΣ!!
    ΟΛΟΙΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 800ΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!!
    ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ Η ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!

    ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ!!

  3. Κι εμείς χαϊδεύουμε τον κάθε αλβανο που σκιζει την Ελληνική σημαία και να βρίζει τους Έλληνες που τους τάισαν όταν πειναγαν. Εχουμε επιτρέψει να μας σηκώνουν ανάστημα τα μυρμήγκια και να μας καταστρέφουν την χώρα προδότες.Δυστυχως δεν μας αντιπροσώπευσε ούτε ένας πολιτικός της κυβέρνησης στην κηδεία του Έλληνα που έπεσε για το δικαίωμα του να υψώνει την Ελ σημαία στα εδάφη του που ξεπούλησαν προδότες σαν τους σημερινούς.ΝΤΡΟΠΗ μας να χάνουμε Έλληνες σαν τον Κατσιφα και να κάνουμε άγαλμα οποιονδήποτε υποστηρίζε τραγουδωντας ένα σάπιο σύστημα.Βεβαια εκείνο το παιδί το θυσιασαν με σκοπιμότητα αυτοί που τους πιστευε και το άγαλμα απαλύνει τις ερυνιες

  4. Βρισκεται στο πανθεον των ηρωων. Που να του μοιασουνε κουλης, τσιπρας κλπ. Γιαυτο δεν τον τιμανε, δεν πειραζει, ομως, φτανει που ειναι ηρωας για ολους τους Ελληνες.Σηκωσε την σημαια στη Βορειο Ηπειρο και αυτοι φτιαχνουνε τζαμι στην Αθηνα και απαγορευσαν την σημσια την 28η. Αθανατος.

  5. Ο αθάνατος ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας σήκωσε τήν γαλανόλευκη στήν Βόρειο Ηπειρο γιά τήν 28η Οκτοβρίου 1940,ενω στήν Ελλάδα ο μισέλλην γουρλομάτης τήν απαγόρεψε.Αιώνια η μνήμη στόν Ελληνα Κατσίφα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.