Τον χαβά του ο τρομολάγνος Παυλάκης: “Ζούμε το 4ο κύμα – Δεν είναι απίθανο να δούμε 10.000 κρούσματα ημερησίως”

Κοινοποίηση:
Παυλάκης

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης μίλησε στο ΣΚΑΪ και έκανε την εκτίμηση πως ζούμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας κορονοϊού χωρίς να έχουμε δει ωστόσο την κορύφωση του ενώ επιβεβαίωσε πως δεν είναι απίθανο να δούμε ακόμη και κοντά στα 10.000 κρούσματα ημερησίως.

Σύμφωνα με τον κο Παυλάκη το τέταρτο κύμα ξεκίνησε από τους νέους και τα παιδιά σε κατασκηνώσεις και τώρα έχει κάνει μια κάπως μικρή ανάπαυλα.

Σε κάθε περίπτωση, αποτίμηση της κατάστασης θα μπορέσουμε να κάνουμε όταν, είπε χαρακτηριστικά, «πιάσει όλοι την κοινωνία».

«Όταν πολλοί από αυτούς γυρίσουν από τις διακοπές δυστυχώς το στέλεχος που κυκλοφορεί (δέλτα), αναμένουμε ότι εάν το έχει κάποιος σε ένα σπίτι, σε μια οικογένεια, τότε θα κολλήσουν όλα τα μέλη της, ανεμβολίαστα και εμβολιασμένα.

Όπως αναφέρει ο γιατρός, ίσως δούμε την κορύφωση του τέταρτου κύματος νωρίτερα από το Σεπτέμβριο.

«Θα εξαρτηθεί από το πόσα κρούσματα θα υπάρξουν τον Αύγουστο» είπε και πρόσθεσε πως δυστυχώς εάν δεν υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση εναντίον της εξάπλωσης του ιού, όπου αυτή τη στιγμή το στέλεχος δέλτα εξαπλώνεται σχεδόν χωρίς αντίσταση στην κοινωνία, θα υπάρξουν πολλά κρούσματα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη πολύ περισσότερα.

Συγκεκριμένα, ο κος Παυλάκης τόνισε πως τα κρούσματα πολύ εύκολα μπορούν να διπλασιαστούν μέσα σε μερικές βδομάδες και δεν είναι απίθανο να δούμε ακόμη και κοντά στα 10.000 κρούσματα ημερησίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Επίσης θα σταματήσει ο ήλιος να ανατελη, θα βγούνε έξω τα ζόμπι, θα ανοίξει η γη στα δύο, θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, και όλοι μαζί στο τέλος θα πουστεψουμε.

  2. ΒΑΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΝ΄ΤΑ 300.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ;

  3. Τράγε πιστεύουμε οτι τώρα που κατατέθηκε η μήνυση του Αντωνιάδη και προχωρήσει αν υπάρχει δικαιοσύνη ….θα βγει διεθνές ένταλμα σύλληψής σου
    Αντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας

  4. Πείτε πόσα παίρνετε. Και πόσοι είναι στα νοσοκομεία από το φοβερό κύμα της …πανδημίας του κοροδοιού. Που οι ίδιοι λέτε ότι δεν πεθαίνει κόσμος αφού η μετάλλαξη δεν είναι τόσο σοβαρή! Με 40 βαθμούς κελσίου μιλάνε για χιλιάδες κρούσματα και κανένας δεν πάει στο νοσοκομείο! Με την ίδια λογική παλιά με τις ιώσεις κάθε Φεβρουάριο είχαμε εκατομμύρια κρούσματα! Ως εδώ ακαταδίωκτοι.

Leave a Response