Τον πρόδωσαν τα ακριβά γούστα του! Έτσι βρέθηκε ο ληστής του Ζολώτα

Κοινοποίηση:
kosmimatopoleia43-768x403

Ο 38χρονος ρήμαζε κοσμηματοπωλεία σε Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Γλυφάδα. Έσπαγε τις τζαμαρίες, έμπαινε και άρπαζε ότι έβρισκε μπροστά του. Εκτός από τα κοσμηματοπωλεία, δεν δίστασε να ληστέψει και ένα βενζινάδικο στα νότια Προάστια. Δείτε φωτογραφίες και μόνο φαίνεται πως ο δράστης είχε σημαντική λεία από τις ληστείες.

Οι φωτογραφίες από τα κλοπιμαία των τριών ληστειών σε Γλυφάδα, Ηλιούπολη και Αργυρούπουλη που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την σύλληψη του 38χρονου δράστη στην Ομόνοια, πρόδωσαν την διάρρηξη στον πασίγνωστο οίκο νυφικών “Ζολώτας”, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, που σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε την περασμένη Τρίτη.

Η σύλληψη του 38χρονου δράστη με τα ακριβά γούστα “έβγαλε” τελικά λαβράκι, αφού ανάμεσα στα κοσμήματα ξεχωρίζουν εκείνα που σχεδιαστικά φέρουν το βαρύ όνομα της οικογένειας Ζολώτα. Κοσμήματα σε αρχαιοελληνικά σχέδια και σε χρώμα χρυσού, που κατά κόρων χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του ο πασίγνωστος οίκος.

Η διάρρηξη, όπως αναφέρουν άτομα του οίκου, πραγματοποιήθηκε στο ατελιέ της οικογένειας Ζολώτα, με τα είδη νυφικών και βαπτιστικά, που διαθέτει επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Στο χώρο, όπου βρίσκεται το showroom με τα νυφικά, υπάρχουν ειδικές βιτρίνες, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί από τους ανθρώπους του οίκου από βέρες μέχρι και πολύτιμα αξεσουάρ για κάθε νύφη. Αυτά έβαλε στο μάτι ο 38χρονος δράστης που κατάφερε -χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό- να τρυπώσει στο χώρο, να τα αρπάξει και να γίνει καπνός.

Τις κινήσεις του 38χρονου έχει καταγράψει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του οίκου, στο οποίο αποκαλύπτεται καρέ καρέ η δράση του, από την ώρα που φτάνει στο ατελιέ, μέχρι την στιγμή που τρυπώνει στο χώρο, αρπάζει τα κοσμήματα και εξαφανίζεται.

Δείτε φωτογραφίες από τα κλοπιμαία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

kosmimatopoleia-1-768x859

kosmimatopoleia-2-768x576

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: