Τον “κόλλησε στον τοίχο” τον Ευαγελλάτο ο σεφ Ιωαννίδης: Αυτό είναι διαχωρισμός – Οριακά αντισυνταγματικό το να μην δέχομαι κάποιον στο μαγαζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Iwannidis

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σεφ Κουτσόπουλος: «Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε ‘ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει»
«Αυτό είναι διαχωρισμός»!

Αυτό δήλωσε ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τον διαχωρισμό και τα δικαιώματα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
«Γιατί δεν βγήκε κανείς να πει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, άρα το να μη σε δέχομαι στο μαγαζί μου είναι οριακά αντισυνταγματικό», τόνισε σε εκπομπή ο διάσημος σεφ.

«Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση πέρα από δύσκολη γιατί καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιους θα βάλουμε στα μαγαζιά μας. Σκεφτόμαστε πως θα γίνει αυτό κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Πώς θα διαχωρίζουμε στα μαγαζιά εμβολιασμένους και μη στις παρέες. Επίσης δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εξωτερικό χώρο και για παράδειγμα η δική μας επιχείρηση απασχολεί 31 άτομα αυτήν την στιγμή, έχουμε πάνω από 70 καθίσματα και δεν αξιοποιούμε ούτε τα 20. Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο όλο αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ.

«Έχουμε ακούσει όλοι ιστορίες κάποιων συγκεκριμένων εμβολίων» είπα μάλιστα στον τηλεπαρουσιαστή.

«Η μία λύση είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα αλλά από την άλλη υπάρχει κόσμος που φοβάται κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Σίγουρα δεν θα εμβολιστεί όλος ο κόσμος, οπότε τι κάνουμε εκεί; Καλούμαστε εμείς να σταματήσουμε ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο;. Να έχουμε κάποιον στην πόρτα και να λέμε α δεν έχετε το πιστοποιητικό και δεν μπορείτε να μπείτε;

Αυτό είναι ένας διαχωρισμός γιατί δεν βγήκε κανείς να πει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, άρα το να μη σε δέχομαι στο μαγαζί μου είναι οριακά αντισυνταγματικό. Το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλον τον κόσμο. Το καταλαβαίνω να το διαχωρίσω σε αυτούς που καπνίζουν και σε εκείνους που δεν αλλά για το εμβόλιο είναι καθαρά στην δική του απόφαση. Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Με το μπορεί αν έχεις covid, δεν γίνεται να λειτουργήσουμε έτσι. Δεν ξέρω τι θα γίνει κι αυτήν την στιγμή απλά λειτουργούμε» είπε ακόμη ο Πάνος Ιωαννίδης, συμφωνώντας τόσο με τον σεφ Λαζάρου, όσο και με τον σεφ Κουτσόπουλο, στον οποίο εξίσου δεν άρεσε ο διαχωρισμός των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο σεφ Κουτσόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, υποστήριξε ότι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος που διστάζει να κάνει το εμβόλιο είναι απαραίτητα και αρνητής του κορωνοϊού, ενώ εκτίμησε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα πρέπει να έχουν να κάνουν με τα κίνητρα και όχι με την καταστολή και τα πρόστιμα προς τους πολίτες.

“Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε ‘ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει’. Πρέπει με κάποιο τρόπο να πείσουμε τον κόσμο, όπως τον πρώτο καιρό. Δεν είχε να κάνει με την καταστολή, αλλά με την ενημέρωση. Και με την απειλή από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση, πρέπει να ποντάρουμε στην ενημέρωση”, είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν πια Ελληνες, πόσο μάλλον νεοέλληνες. Είμαστε μία μίξη Τούρκων, Βενετών και Αφρικάνων. Είμαστε ουσιαστικά Αραβες με παντελόνια…

  2. Μη βάζεις εσύ εμβολιασμένους στο μαγαζί σου και μίλα για διαχωρισμούς… Θα δεις πόσο σύντομα και ανέλπιστα θα σταματήσουν να έρχονται πελάτες στο μαγαζί σου… Δε θέλει και ιδιαίτερη σκέψη… Μέχρι Σεπτέμβριο/Οκτώβριο αναμένεται να έχει εμβολιαστεί το 70-80% των Ελλήνων, ποσοστό που θα τείνει στο 100% στο τέλος του έτους. Μετά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

  3. Όλοι νεοέλληνες είμαστε αγαπητέ. Οι αρχαίοι μας έχουν αφήσει χρόνους προ πολλού!!!

  4. Για τους πονηρουληδες που μας ειρωνευονται περι Συνταγματος,ΝΑΙ ειναι παραβιαση οπως και εναντια στο ψηφισμα 2361/2021 της ΕΕ,αρ.7.3.1 7.3.2.Αμα γνωριζεις Ελληνικα και δεν εισαι καφροΔΑΠιτης θα καταλαβεις.Εκεινο που δεν θα καταλαβεις ειναι οτι το βασικο ειναι η καταλυση του Συνταγματος,του δικαιου,η κλοπη της περιουσιας μας των ελευθεριων,των δικαιωματων κυριως εργατικων και η οικονομικη και ψυχικη μας εξαθλιωση προς οφελος ολιγων.Αυτη τη στιγμη προσπαθει να διαλυσει την εστιαση,προς οφελος καποιων μεγαλων[προσεχως ονοματα].Εσεις ασχοληθειτε με το Δελτα και το Εψιλον..

  5. Το Σύνταγμα που επικαλείται ο σεφ ορίζει ότι μόνο η δικαστική εξουσία μπορει να κρίνει ως αντισυνταγματικούς νόμους που ψηφίζει η νο μοθετικη εξουσία μέσω της εφαρμογής τους από την εκτελεστική. Μέχρι να συμβεί η ανωτέρω συνθήκη όλα είναι σύμφωνα με τη συνταγματική τάξη.αρα με το να παριστάνουμε τον συνταγματολόγο, όπως ο σεφ, απλώς δείχνουμε ότι αγνοούμε το Σύνταγμα που επικαλουμαστε.

  6. Τι εννοείτε πως εισαγγελάτος και σκατιάνα κάνουν ακόμα (!) εκπομπές στην τιβι; lol και κυρίως ΠΟΊΟΙ μλκες τους βλέπουν ;;;

  7. Μπράβο στους σεφ επιχειρηματίες για τη στάση τους. Παιδιά σας εύχομαι τα μαγαζιά σας να είναι πάντα γεμάτα από κόσμο.
    Ντροπή τα μέτρα κ θα φάτε όλοι μαύρο

  8. ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΧΑΧΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ

  9. Και στον Κιάμο κανενας να τραγουδάει μόνος του ο ηλιθιος

  10. ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΣΕΦ ΜΥΤΙΛΙΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

  11. Ελληναράδες.
    Ας αφήσουμε το πληκτρολόγιο και ας περάσουμε στην δράση….
    Όπου τους πετύχουμε (αν και κρύβονται) πρέπει η καρπαζιά να πέφτει σύνεφο….
    Και ειδικά σε αυτόν το ρουφιάνο, το κωλόπαιδο και την γλάστρα του…

  12. Κοιτάω αυτόν το φλωρορουφιανο με το τσίτα κούμπωμενο σακάκι και το παντελόνι σωλήνα.Ποσο πολύ θα ήθελα να τον πετύχω, κάπου εκεί έξω στο δρόμο.!!!!!! Τέτοια φλωρια ξέρουν και φυλάγονται.

    1. Και την γυναίκα του μαζί.

  13. ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ!

  14. Οταν οι άνθρωποι είναι σωστοί και λογικοί φαίνεται από το πώς μιλάνε, και τι άποψη έχουν για τον άνθρωπο και την ζωή!!! Το να ασχολούμαστε με κάτι ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, χαλάμε και το σάλιο μας!!!

  15. ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ…. ΑΛΛΑ ΤΑΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ…..

  16. Ο Γουρλοματης τα έκανε πάλι σκατα στην
    Εστίαση. Το 37% να τον ψηφίσει εναι χαμένος
    Από τωρα. Αλλά δεν υπάρχουν άλλα πατριωτικά
    Κόμματα και ο κόσμος διχάζεται.Εναι όλοι τους
    ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ. ΑΊΣΧΟΣ…

    1. τον χαβά του ο έλληνας. περιμενει ένα άγιο κόμμα και έναν μεσσία. Για να μην σηκωθεί ο πισινός από τον καναπέ.

      1. Ο νεοελληνας θα σηκωθει απο τον καναπε του οταν το ελατηριο του μπει στον κ@λο. Μιλαμε για εναν λαο που δεν παιζεται………….

        1. Και εσύ νεοέλληνας είσαι καπετάνιο, άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και πες μας την επόμενη μέρα ποιος είναι ο άξιος που θα κυβερνήσει

        2. Όλοι νεοέλληνες είμαστε αγαπητέ. Οι αρχαίοι μας έχουν αφήσει χρόνους προ πολλού!!!

    2. Δεν υπάρχουν άλλα πατριωτικά κόμματα ΠΙΑ….αφού τους φασίστες και καλά….. τους έβαλαν στη φυλακή. Στο εξωτερικό, όποιον αγαπάει την Ελλάδα τον αποκαλούν φιλέλληνα , στην Ελλάδα τον αποκαλούν φασίστα. Ζέχνετε από τη σαπίλα σας προδότες ανθέλληνες!

  17. Ρε φίλε πες. Εγώ δηλαδή να δουλεύω με το 37% και να μην δέχομαι το 63%;;;;
    Πόσοι από αυτό το 37 θα έρθουν στο μαγαζί μου;;;; Κάποιοι στην παρέα τους έχουν φίλουw και συγγενείς ανεμβολίαστους άρα δεν θα έρθουν ούτε αυτοί;;;
    Αυτοί που παίρνουν αυτά τα μέτρα σκέφτονται πριν τα πάρουν;;;; Θέλουν σώνει και καλά να μας ρίξουν λουκέτο;;;
    Αν ναι ας συνεχίσουν με αυτή την τακτική.

    1. Ακόμη και 37% να είναι που δεν είναι, αυτοί είναι οι περισσότεροι γέροι με φλαμούρι κι ασπιρίνη…ενώ το 63% περισσότεροι νέοι, άρα τον πούλο !!!!

    2. Ναι, θέλουν να σου ρίξουν λουκέτο. Να σε αναγκάσουν να κλείσεις και να φύγεις στο εξωτερικό. Και μετά να σε αντικαταστήσουν με έναν Πακιστανό, Σομαλό ή Μαροκινό. Και εσένα και εμένα και τους συγγενείς και τους φίλους μας. Γενικά, μισούν καθετί ελληνικό και θέλουν να το εξαφανίσουν.

      1. Οπως το ειπες.μισουν καθε τι ελληνικο,γι’αυτο επιβαλλει τοσα μετρα στην ελλαδα η μερκελ,μεσω μητσοτακη.μας εχει θυμο-νευρα-μισος-κακια-ζηλια-φθονο-οργη-εμπαθεια επειδη εχασαν τον πολεμο το1940.η μεγαλυτερη πληγη τους ειναι η ελλαδα.

Comments are closed.