Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η χειρότερη απόπειρα παρκαρίσματος στον κόσμο – Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
SDVS

Την πλατφόρμα του Instagram «κατέκτησε» ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η χειρότερη απόπειρα παρκαρίσματος στον κόσμο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα Citroen Ami, το οποίο είναι από τα μικρότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους κάνει πάνω από πέντε διαφορετικούς ελιγμούς για να παρκάρει χωρίς, όμως, επιτυχία.

Αρχικά ο οδηγός προσπαθεί να παρκάρει ευθεία το αυτοκίνητο αλλά δεν καταφέρνει να το ευθυγράμμισε. Αμέσως μετά κάνει όπισθεν, αλλά και πάλι δεν τα καταφέρνει. Στη δεύτερη προσπάθειά του επιχειρεί να πάει ευθεία και να  στρίψει δεξιά. Όμως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δεν βρίσκεται μέσα στο χώρο στάθμευσης.  Ακολούθως κάνει και πάλι όπισθεν ενώ από τύχη δεν χτύπησε το σταθμευμένο όχημα.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο οδηγός φαίνεται να θυμάται ότι είναι απαραίτητο να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του παράλληλα με το προπορευόμενο όχημα για να παρκάρει με επιτυχία. Ωστόσο για κάποιο λόγο στρέφει το τιμόνι προς τα δεξιά. Αποτέλεσμα να μην καταφέρει και πάλι να παρκάρει. Σημειώνεται πως ο άνδρας που τραβάει το βίντεο ακούγεται να λέει ότι θα πήγαινε στον δρόμο και θα του έπαιρνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιός μου λέει ότι δεν είναι ένα φτιαχτό βίντεο για την προβολή??

  2. Αυτό πρέπει να είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο ένα ακριβώς το ίδιο και το ίδιο χρώμα έχουμε και εδώ στον Πύργο Ηλείας είναι ο δρόμος μου από κει που είναι το αυτοκίνητο Το βλέπω και το χαζεύω Γιατί είναι παράξενο σουλούπι του ..

Comments are closed.