«Τον βρίσκω πολύ ερωτικό…» – Αποκαλύφθηκε on air ο πραγματικός πόθος της Αννίτας Πάνια

Κοινοποίηση:
pania

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός πόθος για την Αννίτα Πάνια, που στον αέρα της εκπομπής της είχε ακουστεί για τον άνδρα, που ήταν πολύ ερωτικός.

Η παρουσιάστρια έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, με πορεία ετών σε αυτή και σε ουκ ολίγα κανάλια. Τη σεζόν που μας πέρασε, την είδαμε στο Open με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», ενώ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Με το ξεχωριστό της ταμπεραμέντο, δε θα μας κάνει εντύπωση να τη δούμε σύντομα σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό, χαρίζοντας στιγμές σαν εκείνη, που είχε προσφέρει, όταν άκουσε την εκπομπή της έναν ακροατή να… στάζει μέλι για τον Νίκο Καρβέλα.

«Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό; Μια χαρά είναι αυτός, μ’ αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι. Τον βρίσκω πολύ σεξουαλικό. Μια χαρά είναι αυτός, τον πάω πάρα πολύ! Αν είναι αυτό που ακούω τέλειο!», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος, με την παρουσιάστρια να «παγώνει».

Μετά πέταξε άλλες απίστευτες ατάκες ωστόσο αυτή την φορά για τον Νίκο Καρβέλα: «Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις; Θέλω το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να βλέπει τους γονείς του. Ο Νίκος παντρεύτηκε την Άννα και εσένα. Βασικά, ο Νίκος είναι παντελώς τρελός! Με εμένα έπρεπε να τα έχει, όχι με εσάς».

Και στο τέλος είπε: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι τον επόμενο που θα πάρεις, θα τον ντύσω εγώ. Κάποιον που φαντάζομαι εγώ μου αρέσει, αν πάρεις αυτόν».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γυναικάρα η Αννίτα ειδικά οταν φοράει ψηλές γόβες!!

  2. Την είχε μεγάλη αυτό είναι γνωστό αλλα τώρα θα είναι πετσιασμενη και γερικια…

Comments are closed.