Τον έθαψαν ζωντανό! Παρέμεινε θαμμένος για 4 μέρες και σώθηκε χάρη στις κραυγές του

Κοινοποίηση:
δσωσδ

Ειδικές ομάδες που πήγαν σε ένα σημείο έρευνας για φόνο αντιμετώπισαν ένα τρομερό θέαμα. Μετά τις κραυγές που ακούγονταν κάτω από τη γη, οι ομάδες έσκαψαν αμέσως στο έδαφος και έσωσαν τον άνδρα που είχε θαφτεί ζωντανός πριν 4 ημέρες.

 Το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μολδαβία προκάλεσε σάλο σε όσους το άκουσαν. Ομάδες που διενεργούσαν έρευνα για τη δολοφονία μιας 74χρονης γυναίκας στη χώρα συνάντησαν ένα τρομερό θέαμα όταν πήγαν στο σημείο. Οι ομάδες άκουσαν κραυγές κάτω από τη γη και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε.

Οι ομάδες που άρχισαν να σκάβουν το έδαφος έμειναν έκπληκτες βλέποντας ότι ένας 62χρονος άνδρας είχε θαφτεί ζωντανός. Όπως είπε ο άτυχος άνδρας θάφτηκε εκεί πριν από 4 ημέρες. Ο άνδρας φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του και να έχει μια πληγή στον λαιμό του.

Ο άνδρας που ανασύρθηκε από κάτω από το έδαφος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός και ένας νεαρός ήπιαν αλκοόλ και άρχισαν να μαλώνουν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο ύποπτος επιτέθηκε στον άνδρα με μαχαίρι, στη συνέχεια τον έκλεισε κάτω από τη γη, τον έθαψε ζωντανό και έκλεισε την είσοδο με χώμα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποιοι άκουσαν τις φωνές του; Θαύμα που επέζησε.

Comments are closed.