Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και μπήκε για τρίτη φορά σε 10 ημέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας

Κοινοποίηση:
koufontinas-1-1

Στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς παρουσίασε νέες επιπλοκές στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το διάστημα ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη που είναι έγκλειστος από τις 21 Ιανουαρίου στις Φυλακές Δομοκού, έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας τρεις φορές, με τις προηγούμενες δύο να αρνείται ουσιαστικά ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας εωσότου γίνει αποδεκτό το αίτημά του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Για τη μεταφορά Κουφοντίνα στο Νοσοκομείο στήθηκε για μία ακόμη φορά ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία, ενώ το βαρυποινίτη συνοδεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Δομοκού.

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!

  2. και στον ταφο να μπει θα ειναι ακομα καλυτερα τετοιοι δολοφονοι πρεπει να φευγουν απο την μεση

  3. KΑΚΟ ΨOΦO NA EXEI!!!! Mήπως τουλάχιστον σωθεί το παιδί του και ΔΕΝ καταντήσει σαν και δαύτον… ήθελε και παιδί ο ΔOΛOΦONOΣ!!!

Leave a Response