Τι συμβαίνει; – Παράξενο κομβόι με 20 βουλγάρικες νταλίκες μεταφέρει πυρομαχικά από τα Γιάννενα – Σενάρια περί Ουκρανίας

Κοινοποίηση:
1aa480cc962067884e637402f5eaaba8_XL

Σειρά από νταλίκες με Βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά, σε μια παράξενη αποστολή που προκαλεί ερωτηματικά.

Ειδικότερα η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων ξεκίνησε το πρωί της Παρασεκυής 9 Φεβρουαρίου από τις αποθήκες στο Πετσάλι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Epiruspost.
Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.

Οι συγκεκριμένες νταλίκες φέρεται να ανήκουν σε Βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών.

Ο τελικός προορισμός του είναι άγνωστος, ενώ διάφορα σενάρια – που δεν έχουν επιβεβαιωθεί – κάνουν για μεταφορά του υλικού στην Ουκρανία.
Η ίδια Βουλγάρικη εταιρεία είχε μεταφέρει προ διετίας περίπου πολεμικό υλικό και από αποθήκες της Κοζάνης.

Δείτε εικόνες από τα φορτηγά που προκάλεσαν ερωτηματικά στην Βόρεια Ελλάδα-

Βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης και φυσικά και τα υπόλοιπα κομματικά τσονάκια μετάφέρουν παράνομα στρατιωτικο υλικό στην Ουκρανία χωρίς την εγκριση του ελληνικού λαου ο οποίος είναι αντίθετος σε αυτές τις ενέργειες.

  2. Σαμπουαζ τιναξτε τες στον αερα μπουρλοτο στους πουστηδες

    1. ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  3. Μας αφοπλίζουν κανονικά ενώ οι τουρκαλαδες εξοπλίζονται. Πάντα έτσι έκαναν.

  4. αυτος ο αλητης δικτακτορας θελει να καταστρεψει την ελλαδα και στελνει οπλα στους αλητο-ουγκρανους παρα τις προειδοποιησεις των Ρωσων !!!ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ !!!και αυτος δουλευει πισω απο τις πλατες μας….αυτοι δυστυχως ειναι οι νεοελληνες ,,,,,, για αυτον τα διαμερισματα στην αμερικη υπαρχουν …. οι φιλοι του οι αμερικανοι θα φροντισουν για αυτον…. αλοιμονο απο εμας !!!!

Comments are closed.