Τι πραγματικά πρέπει να φοβούνται οι εμβολιασμένοι φέτος το χειμώνα;;; ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡ. ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΔΡ. ΤΟΜΣΟΝ

Κοινοποίηση:
corona-4903574_960_720

Οι Βρετανοί προβλέπουν ένα «υπερβολικό κρυολόγιμα». Ένα ιδιαίτερα σοβαρό «κύμα γρίπης» προβλέπεται στη Γερμανία. Και άλλοι ειδικοί φοβούνται μια ανοσοανεπάρκεια που προκαλείται από το εμβόλιο τον επόμενο χειμώνα ή μια καθυστερημένη αντένδειξη λόγω αντιπαράθεσης με ιούς. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα μια απόκριση αντισωμάτων που ενισχύει τη μόλυνση. Το λεγόμενο Antibody Dependent Enhancement (ADE), γράφει το Orbisnjus.com.

Εν τω μεταξύ, η ιδέα των μέσων ενημέρωσης είναι ότι οι δυσανάλογες ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ  και η πιο πιθανή μη αναστρέψιμη θεσμοθετημένη μανία μικροβιοφοβίας έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η φετινή προβλεπόμενη αυξημένη ευαισθησία στα κρυολογήματα και τη γρίπη εκτιμάται ότι οφείλεται σε αυτό, λένε. Αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχύει. Όμως, η ειλικρινής παρακολούθηση της μάντρας της επιστήμης δεν είναι φειδωλή θεωρώντας την εκστρατεία εμβολιασμού για τον COVID-19 ως πιθανό παράγοντα.

Αρκετοί ειδικοί έχουν τονίσει ότι είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικό να καταφεύγουμε σε μαζικό εμβολιασμό εν μέσω μιας «επιδημικής κατάστασης». Ανάμεσά τους και ο Λουκ Μοντανιέ, ο Γάλλος ιολόγος και νομπελίστας, υπό την ηγεσία του οποίου ο ιός HI λέγεται ότι απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1983. Ο Μοντανιέ είναι πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός για τον COVID-19 έχει δημιουργήσει πιο επιθετικές και θανατηφόρες παραλλαγές του Covid. Αυτό συνοδεύεται από ένα αποτέλεσμα αύξησης της μόλυνσης.

«Είναι τα αντισώματα που παράγονται από τον ιό που μπορούν να επιδεινώσουν τη μόλυνση. Αυτό ονομάζεται Antibody Dependent Enhancement. Αυτό σημαίνει ότι τα αντισώματα προάγουν μια συγκεκριμένη μόλυνση. Τα αντισώματα συνδέονται με τον ιό. Από εκείνη τη στιγμή έχουν τους υποδοχείς. Τα αντισώματα που έχουμε στα μακροφάγα κ.λπ., οδηγούν τον ιό. Και όχι ακούσια, αλλά συνειδητά. Επειδή συνδέονται με τα αντισώματα. Είναι σαφές ότι οι νέες παραλλαγές παράγονται με επιλογή διαμεσολάβησης αντισωμάτων και είναι αποτέλεσμα εμβολιασμού », δήλωσε ο ιολόγος.

Δεν υπάρχει εποχιακή γρίπη φέτος ή είναι η γρίπη “το δεύτερο κύμα Corona”;

Ο Montagnier κατέληξε: «Σε κάθε χώρα, η καμπύλη θνησιμότητας ακολουθεί την καμπύλη εμβολιασμού».


Αυτή η παρατήρηση έχει πλέον επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλον από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπως φαίνεται στο αναλυτικό βίντεο παρακάτω.

Ο δρ. Nathan Thompson, γιατρός στην πολιτεία του Ιλινόις των ΗΠΑ, έδειξε μέσω μιας σειράς εξετάσεων αίματος σε έναν ασθενή ότι ο πλήρης εμβολιασμός κατά του COVID-19 καταστρέφει σχεδόν τελείως το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για εξέταση αίματος μόνο ενός ατόμου. Ωστόσο, τα αποτελέσματα που λαμβάνονται πριν από τον εμβολιασμό και μετά την πρώτη και τη δεύτερη δόση είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τον Thompson, ο πάσχων ασθενής πάσχει πλέον από αυτοάνοση. Συνοψίζοντας τη σοβαρή ζημιά που θα είχε κάνει ο εμβολιασμός COVID-19, ο Τόμπσον είπε:

«Το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό του σύστημα, CD4 και CD8, φυσικά κύτταρα δολοφόνων, είναι β-λεμφοκύτταρα. Όλα αυτά τα πράγματα καταστράφηκαν μέσα σε ένα μήνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: