“Τι κάνεις ρε κηφήνα Μυλωνάκη με τα λεφτά που σε ταίζουμε;”. Aπό συντ/χης, “υπηρέτης του Λαού” και από εκεί “σκυλί του θεομπαίχτη που σούφρωσε τις συνταγές του Αγίου Όρους”

Κοινοποίηση:
milonakis-velopoulos

«Τι κάνεις ρε κηφήνα με τα λεφτά που σου δίνουμε…»

«Αδικαιολογήτως απών» o κύριος Μυλωνάκης

Τι έκανες 5 μήνες στην Βουλή των Ελλήνων, πέρα από το να χλαπακιάζεις τα γκουρμέ φαγητά του εστιατορίου;

Σαν σήμερα ακριβώς, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα θα ήταν, πριν από 5 μήνες, για την ακρίβεια 153 ημέρες, νιώθαμε υπερηφάνεια και μια ικανοποίηση όταν είδαμε το όνομα του στους νικητές. Εκείνο το βράδυ το ημερολόγιο έγραφε 7 Ιουλίου του 2019. Η Ελλάδα είχε ψηφίσει. Οι Έλληνες είχαν αποφασίσει, και με το «βόλι» τους, έστειλαν στην Βουλή έναν άνδρα από τον οποίο δήλωναν  σίγουροι ότι δεν θα τους πρόδιδε ποτέ.

Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου. Ουδείς υπεράνω κριτικής. Οι βουλευτές και οι εθνοπατέρες οφείλουν να συμβιβάζονται με την κριτική και βέβαια η καραμέλα “με χτυπάνε απο τα περιθωριακά ΜΜΕ οι ψευτοπατριώτες”, δεν έχει πια πέραση. Έχει στεγνώσει όπως στεγνώσαμε κι εμείς για να πληρώνουμε αδρά 300 μοσχαροκεφάλια που άλλοι μπαίνουν στη Βουλή για να τρώνε καθημερινά ζεστό μεσημεριανό στην φτήνεια από το κυλικείο κι άλλοι για να αρπάζουν βουλευτικά αυτοκίνητα γιατί τσιγγουνεύονται να αγοράσουν δικά τους και να πουλάνε την πραμάτεια τους στους αφελείς.

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: