Τι είπε ο “σφαγέας” του Βόλου στον δικηγόρο του για τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη

Κοινοποίηση:
dolofonos-volos-39xronos-skotose-mana-dikigorou-1

Ο Θανάσης Μυλωνάς που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για τον φόνο της νονάς του με 42 μαχαιριές τον οποίο και ομολόγησε, δήλωσε “σοκαρισμένος” στον νέο συνήγορό του κ. Γιώργο Κακαράντζα για το γεγονός ότι κατηγορείται -μετά από ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού -και για τον φόνο της Νίκης Μηλίνη, μητέρας του πρώην δικηγόρου του.

Τα gegonota.news επικοινώνησαν με τον κ. Κακαράντζα ο οποίος ανέφερε πως ο Θανάσης Μυλωνάς ζήτησε να του μιλήσει από τον Κορυδαλλό  για να αναλάβει την υπόθεσή του και στη συνέχεια συναντήθηκε με την μητέρα του.

“Υπάρχει μια διαδικασία μέχρι να παραλάβω τη δικογραφία και αναμένω εξουσιοδότηση από τον ίδιο. Θα μιλήσω και με τον συνάδελφο κ. Γιάννη Μηλίνη”, είπε και σε ερώτηση για το πως αντέδρασε ο πελάτης του στο γεγονός ότι κατηγορείται και για τον φόνο της μητέρας του πρωην δικηγόρου του , απάντησε πως είναι “σοκαρισμένος”.

Το πρώτο στίγμα της γραμμής που θα ακολουθήσει ο Θανάσης Μυλωνάς στην υπόθεση της Νίκης Μηλίνη είναι να μην αποδεχθεί την ενοχή του, σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις του από την ολιγόλεπτη συζήτηση με τον κ.Κακαράντζα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: