Τι είπε η μάνα του Αλβανού φονιά της Ελένης Τοπαλούδη

Κοινοποίηση:
alvanos-topaloudi-630x359

Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της μητέρας της Ελένης. Να είχε συμβεί στο σπίτι μου, θα είχα προλάβει το κακό, θα είχα σώσει το κορίτσι. Μακάρι να είχε πέσει κι εκείνος μαζί της και να τον είχα κι εγώ χαμένο, να είχα μια πέτρα στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του Αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι γονείς του 21χρονου αποκάλυψαν ότι έχουν πάει πολλές φορές στον τόπο που ξεψύχησε η Ελένη, άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη της και άφησαν λουλούδια.

«Τι μπορώ να πω στη μητέρα της Ελένης; Μόνο που τη βλέπω κλαίω.

»Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της και να έκλαιγα για το παιδί μου.

»Αυτοί οι γονείς έχουν μόνο το σεβασμό μας», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου.

Όπως είπαν ο γιος τους είχε μπλέξει με κακές παρέες και παρασύρθηκε.

Ο πατέρας του μάλιστα σημείωσε πως είχε παρατηρήσει ότι όποτε του μιλούσε άσχημα ή απότομα εκείνος φοβόταν και προσπαθούσε κάθε φορά να προσέχει πώς του μιλούσε.

«Όταν ο γιος μου βρισκόταν αντιμέτωπος με βία τρόμαζε, αυτό είχε καταλάβει και πιθανόν γι’ αυτό να μην προστάτεψε την κοπέλα», είπε.

Η μητέρα του περιέγραψε τη στιγμή που ο γιος της, της εξομολογήθηκε πως βγαίνει με ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς του οποίου ήταν δήμαρχος.

«Χάρηκα όταν το άκουσα και του είπε μπράβο σου που βγαίνεις με ένα κορίτσι με επίπεδο», είπε.

«Τον ρώτησα “γιατί παιδί μου με πλήγωσες τόσο πολύ, εγώ μόνο αγάπη σου έδωσα” κι εκείνος μου είπε πως όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει δε θα μπορέσει να διορθώσει ό,τι έκανε.

»Δεν μπορώ να φέρω το κορίτσι πίσω, θα θυσίαζα και τη ζωή μου για να το κάνω», είπε η μητέρα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σεβασμός και λύπη για την miss παρτούζα. Αλλά σε μια σάπια κοινωνία το άσπρο μπορεί να γίνει μαύρο και το κάθε σκατό ήρωας. Μη ξεχνάμε Ζακ, Αλέξη, Παύλο κλπ…

  2. Αυτά τα ξαναειπαμε το δράμα είναι διπλό ….
    Να μη σου τύχει… η οικογένεια του έλληνα δεν βλέπω να δείχνει μεταμέλεια !!!

Leave a Response