Τι «δόντι» έχει η κυρία; Εφοπλιστή ή πολιτικό; – Εισαγγελική έρευνα για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Κοινοποίηση:
Katrakeio-synaulia

Πάνω από 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο στο «Κατράκειο» θέατρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου! Τη στιγμή που δεν πραγματοποιείται πουθενά καμία άλλη συναυλία και η ΕΛΑΣ κυνηγάει για τον κορωνοϊό μέχρι και τα… μπουγατσατζίδικα αν έχουν πάνω από έναν πελάτη μέσα στο μαγαζί και προκληθεί συνωστισμός!

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ενημερωτικά site και στα social media από τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, προκάλεσαν την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Βασιλικής Τσιρώνη, για την… εξόφθαλμη παραβίαση των μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας, όπως των αποστάσεων ανάμεσα στους θεατές αλλά και τη χρήση μασκών.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο που εκτιμάται γύρω στα 3.000 άτομα. Οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου δεν τηρήθηκαν, ενώ ελάχιστοι φορούσαν μάσκες.

Όλα αυτά ενώ απαγορεύεται η παρουσία κόσμου στα γήπεδα και ενώ όλα τα κέντρα διασκέδασης, μπαρ και εστιατόρια κλείνουν από τα μεσάνυχτα προς αποτροπή διάδοσης του Covid -19.

Και όμως οι διοργανωτές της συναυλίας αψήφησαν τα μέτρα και η συναυλία έγινε κανονικά στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο με χιλιάδες θεατές.

Το χειρότερο είναι πως η συναυλία έγινε χωρίς να αντιδράσει ουδείς από τις αρχές, την Αστυνομία ή τον τοπικό Δήμο, ώστε να αποτραπεί αυτή η συνάθροιση των χιλιάδων ανθρώπων.

Ας σημειωθεί πως το «Κατράκειο» ανήκει στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και παραχωρείται σε εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Ενδιαφέρον θα έχει να διακριβωθεί και πόσα εισιτήρια κόπηκαν. Διότι αν κόπηκαν όσα δείχνουν οι φωτογραφίες, τότε αβίαστα προκύπτει πως δεν τηρήθηκε το μέτρο των αποστάσεων.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Β. Τσιρώνη διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της συναυλίας και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους εφόσον διακριβωθεί η μη τήρηση της νομοθεσίας και των μέτρων που επιβάλλονται για τις κοινωνικές αποστάσεις.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά η οποία καλείται να διακριβώσει τα ποινικά αδικήματα που έχουν τελεστεί και να ταυτοποιηθούν οι υπεύθυνοι της συναυλίας.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος των υπευθύνων της συναυλίας.

Έξαλλη η Νατάσα Θεοδωρίδου – Τι απαντά

Η τραγουδίστρια κάνει λόγο για παραπληροφόρηση, νιώθει αγανάκτηση, θυμό και απογοήτευση για τις αναφορές που έγιναν οι οποίες ανέφεραν συνωστισμό, τονίζοντας πως δεν θα λάμβανε μέρος σε μία εκδήλωση που δεν θα τηρούνταν απαρέγκλιτα τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας.

Το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της Νατάσας Θεοδωρίδου και της διοργανώτριας εταιρίας:

«Πέραν του απόλυτα δικαιολογημένου θυμού (!), προκαλεί απογοήτευση σημερινή ανάρτηση της διαδικτυακής ενημερωτικής (;) ιστοσελίδας piraeuspress.gr, η οποία αναπαράχθηκε ευρέως στο διαδίκτυο, αναφορικά στην συναυλία της εξ ημών καλλιτέχνιδος Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία διεξήχθη το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο «Κατράκειο» θέατρο του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Στην ως άνω ανάρτηση, η ιστοσελίδα διά «ανώνυμου» συντάκτη-συνεργάτη της (με δεδομένο ότι το κείμενο είναι ανυπόγραφο!), έχοντας επιλέξει φωτογραφίες που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, επιχειρεί να προκαλέσει πανικό στο φιλοθεάμων κοινό, θίγοντας βάναυσα την τιμή της καλλιτέχνιδος Νατάσας Θεοδωρίδου, αλλά και τη φήμη και την αξιοπιστία τόσο της διοργανώτριας εταιρείας, όσο και της εν λόγω καλλιτέχνιδος ! Με την παρούσα μας, ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ το ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ περιεχόμενο της ανωτέρω ανάρτησης επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

Τόσο η πρώτη εξ ημών εταιρεία (GalaxiasLiveProductions) που δραστηριοποιούμαστε από πολλά έτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη διοργάνωση εκδηλώσεων παρουσίασης ιδιαίτερα δημοφιλών στο Ελληνικό κοινό καλλιτεχνών (όπως της δεύτερης εξ ημών), Όσο και η δεύτερη εξ ημών καλλιτέχνης (Νατάσα Θεοδωρίδου) ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ με το σύνολο των μέτρων που περιλαμβάνονται στις από 04/08/2020 «Επικαιροποιημένες οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοικτούς χώρους» του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (Γραφείο Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού), που διέπουν έως και σήμερα τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως η ανωτέρω. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που πιστοποιούνται από τη Δημοτική αρχή (Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη) που έχει την εκμετάλλευση του «Κατρακείου» θεάτρου και από την εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων, ο ανοιχτός χώρος του «Κατρακείου» θεάτρου που δύναται να φιλοξενήσει 5.354 καθήμενους θεατές, στην εν θέματι συναυλία φιλοξένησε 3.139 θεατές – αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό κατά πολύ μικρότερο του 75% που επιτρέπεται με βάση τις ανωτέρω Οδηγίες ! Πέραν όμως του κατά πολύ μικρότερου του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών, η πρώτη εξ ημών διοργανώτρια εταιρεία (μεταξύ άλλων): α) παρουσία της δεύτερης εξ ημών καλλιτέχνιδος (Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία επικοινώνησα μικρής διάρκειας οπτική και ηχητική αποτύπωση στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης «Instagram»), αριθμήσαμε με αυτοκόλλητα τις θέσεις που επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουν οι θεατές, διασφαλίζοντας την επιβαλλόμενη απόσταση μεταξύ των καθήμενων, β) επιβάλλαμε τη χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές τόσο κατά το χρόνο άφιξης και αποχώρησής τους από το συναυλιακό χώρο, όσο και κατά τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας, διαθέτοντας μη ιατρικές μάσκες μίας χρήσης σε θεατές οι οποίοι δεν διέθεταν, γ) μοιράσαμε στο συναυλιακό χώρο επιπλέον υγρά αντισηπτικά – πέραν όσων η Δημοτική αρχή έχει εγκαταστήσει ήδη τόσο στους εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους του θεάτρου, δ) πέραν των ταξιθετών που διέθεσε η Δημοτική αρχή, προσλάβαμε εργαζόμενους που παρείχαν υπηρεσίες «ταξιθέτη» προκειμένου ουδείς εκ των θεατών να χρησιμοποιήσει θέση χωρίς επισήμανση- έλεγχο που πραγματοποιούσαν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «security» με την οποία συμβληθήκαμε και ε) κατόπιν αιτήματός μας, εξασφαλίστηκε η παρουσία ένστολων αστυνομικών οργάνων ακόμη και εντός του χώρου της συναυλίας και καθ΄όλη τη διάρκειά της, επιτυγχάνοντας τη συνεχή εφαρμογή των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας από τη διάδοση του ιούSARS-COV 2 που προκαλεί τη νόσο Covid19!

Η δεύτερη εξ ημών, καλλιτέχνης, έχοντας μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο όπου δραστηριοποιούμαι, σε ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και για κανένα λόγο θα διακινδύνευα την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη μου συμμετέχοντας σε εκδήλωση όπου δεν θα τηρούνταν επιμελώς και απαρέγκλιτα τα επιβαλλόμενα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του κοινού, των εργαζομένων, αλλά και των λοιπών συνεργατών μου από τη διάδοση του SARS-COV 2!

Με τις αναληθείς αναρτήσεις που προβλήθηκαν υπό το μανδύα «αποκαλύψεων» , με σκοπό την εκμετάλλευση της ανασφάλειας του κοινού εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Sars-Cov2, αμαυρώθηκε η φήμη και τέθηκε εν αμφιβόλω η αξιοπιστία όχι μόνο ημών των δηλούντων, αλλά και όλων όσων δραστηριοποιούνται στους ίδιους ή συναφείς χώρους, αποτρέποντας όλους από την προσφορά ανάλογων υπηρεσιών προς το κοινό.

ΔΙΑΜΑΡΤΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για το συκοφαντικό περιεχόμενο της/των άνευ προηγούμενου ελέγχου ανάρτησης/σεων και ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ έναντι παντός υπευθύνου προς ενάσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας για χρηματική ικανοποίηση προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστημεν συνεπεία των ανωτέρω, θέτουμε τα παραπάνω υπόψη όποιου ενδιαφέρεται!

1. Για την εταιρεία GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS

2. Νατάσσα Θεοδωρίδου».

Αυτό που δεν απάντησε η κυρία Θεοδωρίδου είναι… τι “δόντι” έχει; Εφοπλιστή ή πολιτικό; Διότι η συναυλία έγινε, ενώ άλλες ακυρώνονται με το που ανακοινώνονται.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

 1. χαχαχα μαζέυει οτι έχετε ευχαριστηση η κυρια για το makeup της και μετα τη συναυλια ενα lockdown καλα να μας κανουν

 2. Για χαυλιόδοντα θα πρόκειται. Δεδομένου ότι σπεύδουν να μάς βγάλουν τρελούς και στραβούς…

 3. ΤΟ ΊΔΙΟ ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΊΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

  .
  Ε, ΡΕΕΕΕΕ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ.
  ΒΆΛΤΕ ΜΆΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ…

  .
  ΧΑΡΧΑΛΛΛΛΑ.

  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

 4. 60+ και επιμενει….τοπο στα φρεσκα νιατα….μονο στο ελλαδισταν λογω λιγουριων εχουνε τοσο περασει οι συνταξιουχες και οι ευτραφεις κυριες

 5. Ρε παιδια απο τη μια λετε πεταξτε τις μασκες κι απ την αλλη οταν μαζευετε κοσμος λετε κοιταξτε τι γινετε…αποφασιστε

 6. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ…ΔΟΝΤΙ ΞΕΔΟΝΤΙ, ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ…
  ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΩΝ….ΠΟΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ….ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ;
  ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ.
  ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩ ΛΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ.
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ…ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ 93 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ.

 7. το ιδιο εγινε και στο ηρωδειο παιδια πληρης συνωστισμος κατα τα αλλα τα δημοτικα τραγουδια στα πανηγυρια τραβουν τον ιο τους τοση υποκρισια υπαρχει σε αυτην την χωρα ηολοι η κανενας αντε να τους πιστεψει καποιος μονοι τους αποδεικνυουν οτι λενε ψεματα για ιο και τριχες κατσαρες

 8. Δε κολλάει εκεί όπως δε κολλάει και στην ομόνοια που έκανε εγκαίνια ο κλαρινογαμπρις.
  Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, πως θα πουλήσουμε τις μάσκες!

 9. Αν είσαι λαμόγιο κονομάς στην Ελλάδα !!! Περιμένω να έρθει κάποιος να μου δώσει κλήση για μάσκα και θα δεις κάτι κλωτσομπούνια που θα πέσουν !!

Leave a Response