Τι γίνεται με τον στρατό; Υπάρχει κανείς να προστατεύσει τους φαντάρους από τον κορωνοϊό;

Κοινοποίηση:
fantaroi-08

Αναγνώστης μάς έστειλε μήνυμα για τον τρόπο που φέρεται η κυβέρνηση στους φαντάρους την περίοδο της πανδημίας. Ωρες ατελείωτες σε λεωφορεία για να μεταφερθούν σε άλλα στρατόπεδα, χωρίς φαί αλλά με… καραντίνα.

Διαβάστε:

“Θέλω να γίνει γνωστό οτι υπάρχει μεγαλο πρόβλημα με τους φαντάρους. Βάζουν τα παιδιά ολα μαζι σε λεωφορεία για να τα στείλουν από τη Θηβα στην Τριπολη, χωρίς να τους κανουν ελεγχο για κορονοιο. Φτάνουν μετά απο πολυωρα ταξίδια στις μονάδες, τους κανουν τεστ αφοτου εχουν περάσει ωρες μέσα στα λεωφορεία βγαινουν θετικα καποια παιδια και τους βάζουν ολους καραντίνα.

Η ωρα είναι 11 τα παιδιά ειναι απο τις 6 ωρα το πρωι στους δρόμους, δεν εχουν φάει, δεν εχουν κρεβάτι να ξαπλωσουν. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση και να μην ταλαιπωρούν τα παιδια χωρίς λόγο. Καπως έτσι αυξάνονται τα κρούσματα και η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη.

Αναρωτιομαστε για ποιο λογο να φυγουν απο το ενα στρατοπεδο να πάνε σε καποιο αλλο για να κανουν μια άσκηση που μπορεί να γίνει στο στρατόπεδο που βρίσκονται. Που ειναι η πολιτική προστασία. Πως προστατευονται αυτα τα παιδια”.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

  Πολύ απλά όμορφα και δημοκρατικα παίρνεις μια αναβολή και τους γράφεις στα @ρχιδι@ σου

 2. Αυτο γινεται γιατι δεν ειναι λαθρομεταστες
  και δεν παρεμβαινει η ΕΕ να υποστηριξει
  τα ανθρωπινα δικαιωματα τους,
  οι Ελληνες ειναι ανθρωποι δευτερας κατηγοριας
  μονον για τους λαθρομεταναστες κοπτωντε και οδηροντε
  και μας κουνανε το δακτυλο.
  Αφου το κεφαλη που κηβερνα αυτο το κρατος βρωμαει

Leave a Response