Τι απέγινε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη; Ξεμπρόστιασε το Δικαστικό Σώμα αποκαλύπτοντας οίκο ανοχής εντός των δικαστηρίων, όπου κακοποιούσαν εκατοντάδες ανήλικα παιδιά!

Κοινοποίηση:
dikastikos-maria-margariti

Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.

Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!!!!»

Η δικαστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALERT TV ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    Γεώργιος Γιαννουκάκης
    Nini Nini ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALERT TV ΣΤΙΣ 22,00 ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ !!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!

  2. Την έχω γνωρίσει την αξιότιμη συνάδελφο στα πλαίσια προανάκρισης εις βάρος της, είχαν ξεκινήσει μια βιομηχανία διώξεων, οι οποίες πέτυχαν να την εξοντώσουν ψυχοπνευματικά και οικονομικά. Πραγματικά σπουδαία προσωπικότητα που εξοντώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και, φυσικά, όπως πάντα, η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ παρέμεινε ΒΟΥΒΗ. Βέβαια, για το δολοφόνο Κουφοντίντα έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης ! ! ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 99 % έχουν οι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ και 1% οι δικαστές ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ … Από τους 300 βουλευτές ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ … Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε … Τα συμφέροντα είναι τεράστια με ΔΙΣ ΚΕΡΔΗ, αποφυλακίσεις ισοβιτών, πλειστηριασμοί σπιτιών, ξένοι κερδοσκοπικοί οίκοι που ελέγχουν τα δάνεια των Ελλήνων κλπ. Aν υπάρχει ελπίδα για τον ελληνικό λαό ? ΟΧΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ.

  3. στο αλερτ μιλησε πριν απο λιγο

    η οικογενεια ανδρεουλακου πισω απο παιδεραστιες και μαλιστα την κυνηγησαν αγρια

  4. Μπράβο μαντάμ! Ο Στέφανος είναι ο γιος της; Βέβαια, αυτή έπρεπε να είναι πρόεδρος. Το μπουρδέλο υπάρχει ακόμη;

  5. ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΕΚ ΚΩΛΟΧΑΝΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

  6. Tην θυμόμαστε την ιστορία και πολύ καλά μάλιστα :Την απέπεμψαν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί τους ξεμπρόστιασε ότι είχανε φτιάξει “μπουρδελάκι” μέσα στα δικαστήρια. Περιμένουμε να την ακούσουμε αν βγεί σήμερα στο αλέρτ. Δικαιώνεται καθημερινά…

  7. Σημερα η κα.Μαργαριτη, θα δωσει συνεντευξη, στο Alert tv!

  8. Αυτή η γυναίκα ήταν ηρωίδα και πήγαν να την βγάλουν τρελή!ΑΙΣΧΟΣ!
    Είχε γίνει το ανηκουστο σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλα τα χρονικά επί εποχής ύπαρξης του ανθρώπου !
    ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ!
    ΜΙΛΑΜΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!
    Ο άλλος Δίκαζε κατέβαινε κάτω έριχνε ένα γρήγορο ξανά ανέβαινε! Οι δικηγόροι το ίδιο!
    Μιλάμε ο ναός της Θέμιδος της ιερόδουλης!

  9. Αυτό το άρθρο, η καλύτερη απάντηση στον Άδωνη,ο οποίος μιλάει για ανεξάρτητη δικαιοσύνη!!!Πέταξαν έξω από το δικαστικό σώμα, αυτήν που τίμησε τον όρκο της και άφησαν μέσα κατακάθια, όπως τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ, που συνελήφθη για ναρκωτικά και άλλα αίσχη!!!

  10. Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΗΡΩΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Η ΚΟΥΜΟΥΝΟ ΚΑΤΙΝΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΨΙΨΙΝΑ

  11. Και ο παναθηναϊκάκιας ακόμα ελεύθερος, όπως και ο Σαμαράς, ο Αθανασίου και ο Δένδιας. Να μην αναφέρουμε για τα της παιδεραστίας μεδα στην ΝΔ και τα νυν και τα τότε. Ούτε τις υποκλοπές και του 2004και του τώρα

  12. Οποιος κανει το καθηκον του βασει του ορκου του στη Θεμιδα αποπεμπεται απο την….. “ελληνικη δικαιοσυνη” ! Ετσι κα ΠτΔ?

  13. οποιος εχει αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο δε συμμετεχει στη σαπιλα τους.

  14. Μανούλα σε αγαπώ πολύ για το ήθος σου για την αξιοπρέπειά σου. Είσαι το καμάρι μου σε έχω κορόνα στο κεφάλι μου είσαι απο τους Δικαστές που δεν έχουνε φράγκο δεκάρα τσακιστή μόνο την σύνταξή σου σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ τέτοιους Δικαστές χρειάζεται όλος ο κόσμος.

  15. η ιστορια επαναλαμβανεται…………………. αυτο θα πη σταθερη αξια στον χρονο, στην μοριοχτυπηση και στην ελλαδιστανικοτητα…….

  16. Κι αυτή όμως από ότι έχω διαβάσει το έκανε ως αντιποινα για οικονομικούς λόγους.
    Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
    Ουδείς αναμάρτητος.
    Ούτε ήρωες υπάρχουν ασχέτως αν ο κόσμος τους χρειάζεται για να αισθάνεται καλά
    Και προπαντός αυτοί δε θα βρεθούν ποτέ μέσα στο ανθρώπινο γένος

    1. δ

      Ρε! Αι παγαινε, απο δω! Βρωμοτρολλι! Που μπηκες, για να ριξεις λασπη!

Comments are closed.