Τι ανατριχιαστικό σχεδιάζει η ΕΛΙΤ για όσους δεν εμβολιαστούν – Το Project ID2020 που τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς

Κοινοποίηση:
5

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο δηλώνουν τώρα πολύ ανοιχτά ότι εκείνοι που δεν θα κάνουν το εμβόλιο θα στερηθούν την πρόσβαση στην απασχόληση, σε διάφορες υπηρεσίες και στην κοινωνία στο σύνολό της.

Από συναυλίες έως αθλητικά παιχνίδια, “ομαδικές συγκεντρώσεις” γενικά, διεθνή ταξίδια, ακόμη και απεριόριστη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ως αρχή.
Για να γίνει διάκριση των μη εμβολιασμένων, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα είδος συστήματος το οποίο θα εξακριβώνει το ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι.

Εδώ ένα παράδειγμα προτεινόμενου συστήματος υβριδικού χαρτιού και ψηφιακής ταυτότητας εμβολίου

3

Τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και διάφορες παγκόσμιες ΜΚΟ (μαντέψτε, ποίου…) προτείνουν ένα σύστημα αναγνώρισης για την παρακολούθηση της κατάστασης του εμβολιασμού.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους για περιστολή της ελευθερίας για διεθνή ταξίδια από μη εμβολιασμένα άτομα, το σύστημα ταυτότητας θα πρέπει να έχει παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής.

Όπως αναφέρει ο Κόκκινος Ουρανός το Project ID2020 φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας, μια «συμμαχία ψηφιακής ταυτότητας» που επιδιώκει να πιστοποιήσει όλα τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο προκειμένου να διασφαλιστεί η συμβατότητα μεταξύ των διεθνών συνόρων.

Στα περισσότερα μέρη, ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός αυτός καθ’ αυτός, αλλά θα είναι νόμιμο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να κάνουν διακρίσεις εναντίον των μη εμβολιασμένων, όπως αυτές το θεωρούν κατάλληλο.

Παρόμοια με το πόσα μέρη αρνούνται την εξυπηρέτηση σε πελάτες που δεν φορούν μάσκες, ακόμη και σε μέρη όπου δεν υπάρχει εντολή για μάσκα, πιθανότατα θα είναι νόμιμο για εργοδότες και επιχειρήσεις να αρνούνται αυθαίρετα την είσοδο σε οποιονδήποτε χωρίς την ταυτότητα απόδειξης εμβολιασμού.

Είναι πιθανό οι επιχειρήσεις που αρνούνται την υπηρεσία ή/και την απασχόληση στους μη εμβολιασμένους να λάβουν ειδικά προνόμια από την κυβέρνηση με τη μορφή ασυλίας από εντολές για lockdown και χαλαρούς περιορισμούς στην λειτουργία τους και απαλλαγή από κανονισμούς, όπως υποχρεωτικές μάσκες, όρια στον αριθμό των πελατών στις εγκαταστάσεις και ενοχλητικά φράγματα από πλεξιγκλάς κ.λπ.

Είναι επίσης πιθανό ένας από τους στόχους των ατελείωτων lockdown να είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να λειτουργούν μόνο μεγάλα εταιρικά καταστήματα και έτσι όλοι θα αρνούνται την είσοδο χωρίς απόδειξη ταυτότητας εμβολιασμού.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει την παγκόσμια ταυτότητα να είναι αχώριστη από κάθε πτυχή της ζωής. Έχει δηλώσει ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί αυτή η ταυτότητα για οτιδήποτε στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης στο διαδίκτυο και ακόμη και μεμονωμένων ιστότοπων.

Εάν συμβεί αυτό, η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα καταργηθεί πλήρως.

Εάν κάποιος δημοσιεύσει τυχόν «λάθος σκέψη» στο διαδίκτυο, τότε πιθανώς μπορεί να τιμωρηθεί απλώς με το να σημειωθεί η ψηφιακή του ταυτότητα.

Στη συνέχεια, δεν θα τους επιτρέπεται να περνούν σημεία ελέγχου όπου χρειάζεται να παρουσιάσουν την ταυτότητά τους, σημεία ελέγχου που πρόκειται να δημιουργηθούν σε όλη την κοινωνία αρχικά για να ελέγξουν την κατάσταση εμβολιασμού.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί επίσης την ιδέα ότι η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί και να ενσωματωθεί στα ίδια μας τα σώματα και τα μέλη τους που προωθούν τον μετανθρωπισμό ισχυρίζονται επίσης ότι η τεχνολογία υπολογιστών και smartphone θα αρχίσει επίσης να συγχωνεύεται με το σώμα μας στο εγγύς μέλλον.

Κυριολεκτικά θέλουν να μας «τσιπάρουν» σαν βοοειδή και θα πουλήσουν αυτή τη μετάβαση στις μάζες ως «ευκολία».

Μια επερχόμενη «κυβερνο-πανδημία» θα ξεπεράσει τη ζημιά που έχει προκληθεί από την πανδημία COVID, σύμφωνα με το WEF

Υπάρχει και κάτι άλλο που συμβαίνει επίσης: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ασχολείται επίσης με το “Great Reset”, την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που φαίνεται να περιλαμβάνει την κατάργηση των παλαιών οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων ολόκληρου του πλανήτη και τη δημιουργία νέων παγκόσμιων συγκεντρωτικών συστημάτων διαφόρων ειδών.

Οι ίδιοι άνθρωποι προειδοποιούν επίσης τώρα για μια επικείμενη “cyber pandemic”, «πανδημία στον κυβερνοχώρο», που λένε ότι θα είναι σε μέγεθος χειρότερη από την πανδημία COVID. Έχουν «προβλέψει» ότι οι τράπεζες, η υγειονομική περίθαλψη και το σύστημα εφοδιασμού τροφίμων, μεταξύ άλλων, θα παραλυθούν από αδιάκοπες κυβερνοεπιθέσεις

Πιστεύω ότι στόχος τους είναι να καταστρέψουν την παλιά μας ψηφιακή υποδομή με εξελιγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, στη συνέχεια να παρουσιαστούν σαν σωτήρες, προσφέροντάς μας έναν νέο τύπο τεχνολογίας για τη διαχείριση των συστημάτων μας. Η νέα τεχνολογία θα βασίζεται σε τεχνολογία blockchain και cryptocurrency και θα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό τους.

Θα διαγράψουν το παλιό τραπεζικό σύστημα και ίσως όλο τον πλούτο μας (επιτυγχάνοντας έτσι το “Great Reset”) με αδιάκοπες κυβερνοεπιθέσεις και, στη συνέχεια, θα εισαγάγουν cryptocurrency (κρυπτονόμισμα) χωρίς μετρητά.

Ήδη, προφανώς κατά τύχη, τα κρυπτονομίσματα έχουν εκτιναχθεί ως αξίες σε απίστευτα ύψη, χωρίς να υπάρχει καμία εμφανής δικαιολογία, όπως σημειώνει και το Bloomberg,

Η Τράπεζα του Καναδά νωρίτερα αυτό το έτος ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα ψηφιακό νόμισμα “ως συνεχή ανάγκη”.

Τι άλλο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει “συνεχής” εκτός από το απαραίτητο ψηφιακό νόμισμα σε περίπτωση καταστροφικής αποτυχίας του παλαιού τραπεζικού συστήματος;

Η Τράπεζα του Καναδά δήλωσε επίσης πρόσφατα ότι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα πρέπει να υιοθετήσει ψηφιακά νομίσματα το συντομότερο δυνατό.

Για να έχουν λογαριασμό για να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα, θα χρειαστούν οι πολίτες νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ψηφιακά συστήματα αναγνώρισης εμβολίων που προτείνονται επί του παρόντος περιλαμβάνουν τη χρήση smartphone για την εμφάνιση ή τον προσδιορισμό της απόδειξης εμβολιασμού.

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα σχέδιο για ένα παγκόσμιο πλέγμα ελέγχου ελεγχόμενων πολιτών στο οποίο κάθε διαφωνία θα μπορεί να εξουδετερώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τυχόν «αντιφρονούντες» που θα εντοπίζονται θα σημειώνεται η ταυτότητά τους στο σύστημα και, στη συνέχεια, δεν θα μπορούν πλέον να εργαστούν, να αγοράσουν ή να πουλήσουν ή ακόμη και να κυκλοφορήσουν έξω.

Το ερώτημα είναι πώς και αν θα αντιδράσουν οι κοινωνίες σε αυτό που έρχεται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

 1. Ο βασικός στόχος είναι να αγνοήσουμε και να καταστρέψουμε την ΝΤΠ και να την στείλουμε στον Αγύριστο.

 2. ο ενας η δυο να επιβαλει στους 9 τι θα κανουν ας αλαξουν πλευρο

 3. …..ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

 4. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ@ΙΣΟΥΜΕ

 5. Όσο η επανάσταση μας γίνεται από τα πληκτρολόγια τόσο θα περνούν όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει.

 6. Ελπίζω αυτά αν ολοκληρωθούν κάποτε και δε τη πατήσουν όπως το 2011 με το φιάσκο των 16εκατομμυριων εμβολίων της Novartis που παράγγειλε ο Αβραμόπουλος, να έχουν περάσει καμία πενηνταριά χρόνια και να τα έχουμε τινάξει μέχρι τότε τα πέταλα.

 7. Οτι και να κανουν θα τον πιουνε θελουν δε θελουν , τα ψωμια τους τελειωνουν.

 8. Στο τέλος θα βάλουν τα ‘εμβόλια στον κώλο τους αυτοί και οι δικοί μας απατεώνες του κουληστάν.

 9. Ψάχνουν να βρουν τρόπους να γλυτώσουν το επερχόμενο παλούκι το οποίο θα είναι και χοντρό και μακρύ.
  Μέχρι το λαιμό θα τους φτάσει.

 10. Ναι τώρα τους έπιασε ο πόνος για την παγκόσμια και δημόσια υγεία λές και μέχρι τώρα δεν υπήρχαν μεταδοτικές νόσοι και επιδημίες, ξαφνικά στερούνε κάθε έννοια ελευθερίας και σκοπεύουν να εφαρμόσουν ασφυκτικό πλαίσιο ελέγχου ενάντια σε κάθε λογική, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε ατόμου και θέλουν να μας μετατρέψουν σε άβουλα όντα χωρίς γνώμη και δικές μας αποφάσεις. Η Ιατρική εξάλλου χωρίς ανθρωπιά, κατανόηση και συναίνεση είναι ένα τίποτα !!!!!!!!!!

 11. Και μετά θα έρθουν οι εξωγήινοι να φέρουν και τα δικά του εμβόλια…να βγάλουν και αυτοί κάνα φράγκο…

 12. Πείτε σας παρακαλούμε στην ΕΛΙΤ του κώλου να πάνε να γαμ@@ουν όλοι τους οικογενειακώς.

 13. Ευθανασία «ο ορός της Γριάς και του σχιζοφρενή σύζυγου της»

 14. Άμα η καραντίνα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο θα βάζουμε δίχτυα κάτω από τα κτήρια για να μαζεύουμε τα πτώματα όπως οι Ιάπωνες.
  Οι Ιαπωνες βαζουν διχτυα κάτω από κτηρια για ψαρεύουν οσους τρελαίνονται από την ενταντικοποιημενη εργασία, σαλταρουν και επιχειρούν το salto mortal

 15. Φυσικ@ κάνω black humour.
  Προσωπικά αν και δε χωνεύω τους κομμουνιστές ποτέ δε μίσησα τους ανθρώπους. Άλλωστε και οι άλλοι δε κάνανε και λίγα εγκλήματα.

 16. Σκέψου να τ ανεβαζες αυτά εδώ..
  Θα μας έπαιρναν με τις πέτρες…
  Πάνε οι εποχές πριν 27/7/2020

Comments are closed.