Τιτίκα Στασινοπούλου: Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Μου είπε ότι είχε δουλειά και τον είδα στο σινεμά με γκόμενα», λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και την απιστία.

 


«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση… να τα φτιάξουμε μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα. Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό.

 
Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναικά και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα. Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι έχει δουλειά και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Για τον Στάθη Ψάλτη, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Αν γνώριζα ότι θα συνεργαστώ με τον Στάθη Ψάλτη, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά.

Όταν το έμαθα είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει… εμετός».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΑΤΑ

  2. Κρίμα και την εκτιμούσα. Όσο μεγαλώνουν χαζεύουν. Δεν μιλάς έτσι για έναν συνάδελφο σου που έχει φύγει από την ζωή. ΝΤΡΟΠΉ!!!

Comments are closed.