Τιμήθηκε για τον Καθαρισμό της ακτής ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων από τον Δήμαρχο Πειραιά! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
anakoinosh-tou-sundesmou-vatraxadropwn-peiraia-689x400

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, παρευρέθηκαν χθες σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός από μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων στην περιοχή του Όρμου της Αφροδίτης στην Πειραϊκή, ο οποίος διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, στoν οποίo έδωσε το παρών ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων ευχαρίστησαν τον κ. Μώραλη και τον κ. Μαρινάκη για την αρωγή και τη στήριξή τους στις δράσεις του Συνδέσμου, υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσουν να είναι δίπλα τους, προκειμένου να κάνει η πόλη μας ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου.

Ο  Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, σε χαιρετισμό του, τόνισε:

«Mόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη του, όσον αφορά τον υποβρύχιο καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής γύρω από τον Πειραιά μας και όχι μόνο.

Δράσεις όπως η σημερινή εδώ στον Όρμο της Αφροδίτης, είναι ευεργετικές όχι μόνο για το ίδιο το περιβάλλον αλλά και για την ευαισθητοποίηση όλων μας και κυρίως των νέων παιδιών, όσον αφορά την ανάγκη να σεβόμαστε και να προσέχουμε σαν τα μάτια μας την μοναδική θάλασσα του Πειραιά και τον τόπο μας γενικότερα.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας και εγώ προσωπικά και ο Δήμος, για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε εμπράκτως το έργο σας»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ .ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ-ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ .

Leave a Response