Της κακομοίρας στην Πάτρα- Γιος έπιασε την μάνα του με ζευγάρι στο κρεβάτι

Κοινοποίηση:
CB605C3C-0911-4FE5-8F6D-9EB15A619969

Το περιστατικό συνέβη σε προάστιο των Πατρών προς την Κ.Αχαΐα, και μάλιστα σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής!

Φαίνεται πως η 45χρονη σύζυγος και μητέρα παιδιών ήταν συνεχώς «ξαναμμένη», και όχι μόνο! Εξελίχθηκε και σε swinger, αφού με την πρώτη απουσία του άνδρα της… έφερνε ζευγάρια στο σπίτι για… όργια!

Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έβρισκε ερωτικούς παρτενέρ και … του έδινε και καταλάβαινε! Προ ημερών-σύμφωνα με το dete-σύζυγος έφυγε για την δουλειά του και η κυρία του… είχε ήδη κανονίσει το ερωτικό της τρίγωνο! Θα έφερνε σπίτι ένα ζευγάρι ώστε αφενός μεν εκείνη να «παίζει» και με τους δύο και φυσικά ο άνδρας να ασχολείται και με τις δύο γυναίκες.

Ελα ντε όμως που δεν υπολόγισε την άφιξη του νεαρού γιου της. Το 18χρονο αγόρι ενώ είχε πει ότι θα αργούσε να γυρίσει σπίτι, κάτι του έτυχε και επέστρεψε άρον άρον! Και έπιασε επ’ αυτοφώρω τη μάνα του… να κάνει όργια στο γαμήλιο κρεβάτι της! Ποιος είδε τον νεαρό και δεν τον φοβήθηκε!

Μάλιστα το παιδί κάλεσε τον πατέρα του και στο σπίτι… έγινε της κακομοίρας! Το ζευγάρι είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο διαζύγιο, ενώ… ποιος ξεπλένει και την ντροπή της μάνας που την είδε ο γιος της… με δύο άτομα… πάνω στο κρεβάτι του πατέρα του! Το περιστατικό έχει γίνει θέμα συζήτησης στο παραλιακό χωριό έξω από την Πάτρα. Και άπαντες συζητούν… χαμηλοφώνως όταν βλέπουν την κυρία… να περπατά στα στενά δρομάκια!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. προσεχε πισω πισωγλεντη, πενηντα ποντους παχουλη πουτσα πατρινη…

   1. Πας παις π@στης Πατρινός παλιάς π@τ@ν@ας παραγιός πήρε πεντακόσια πενήντα πέντε πενηνταράκια προκαταβολή πρώτου πλακωθεί !!!

    Σας μαθαμε και από την καλή και από την ανάποδη !!!

    Πρώτη η Πάτρα στη λεύκανση πρωκτού χρυσές δουλειές κάνουν οι γιατροί κάτω από το αυλάκι !!!

 1. Πάμε με πατρινες μόνον με πληρωμή μεγάλη ικανοποίηση απόλυτη τα κάνουν όλα γιατί εινε για σεξ οι πρώτες Ελληνίδες Ποτέ δεν παντρεύεσαι Πατρινια σύννεφο το κέρατο όλοι εινε κερατάδες σε όλη την Πάτρα και αχαια

Leave a Response