Την τρίτη φορά θα το κάψουν – Τρεις τραυματίες από τη φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
samos

Τρεις τραυματίες και μια καταστροφή κοντέινερ, είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης αλλοδαπών στη Σάμο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε τρία κοντέινερ εντός της δομής όπου φιλοξενούνται ανήλικοι αλλοδαποί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ εξετάζεται και η εκδοχή του εμπρησμού.

Την Κυριακή ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 22 κρούσματα κορωνοϊού στο νησί, εκ των οποίων τα 21 συνδέονται με συρροή στο ΚΥΤ Σάμου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε συλληφθεί ένας 42χρονος Σύρος για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων, ενώ ταυτοποιήθηκε και ένας 20χρονος από την Γκάμπια, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιώντας ηχητικά και γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποκινούσαν άλλους αλλοδαπούς στη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πρόσφατη πυρκαγιά κοντά στο ΚΥΤ της Σάμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response